Aankopen SNS Betalen-klanten vanaf 1 april verzekerd

01 april 2016 Banken.nl 1 min. leestijd

De betaalrekening van SNS wordt vanaf 1 april uitgebreid met een aankoopverzekering. Veel van de aankopen die SNS-klanten doen met hun betaalpas zijn op die manier automatisch 30 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. “Wij vinden dat iedereen onbezorgd moet kunnen genieten van nieuwe aankopen”, aldus Patrick Kuijsters, Directeur Marketing en Online van SNS.

Op de meeste creditcards is het al gemeengoed, een standaard aankoopverzekering op aankopen die met de creditcard worden gedaan. Tot op heden bestond dit nog niet voor gewone betaalrekeningen, maar daar brengt SNS vandaag verandering in. “Veel van onze klanten hebben geen creditcard en doen hun aankopen met hun pinpas in de winkel of gewoon online. Wij vinden dat iedereen onbezorgd moet kunnen genieten van nieuwe aankopen. Daarom voegen we deze standaard aankoopverzekering toe aan SNS Betalen”, vertelt Patrick Kuijsters, Directeur Marketing en Online van SNS.

SNS - Pinbetalingen verzekerd

Standaard aankoopverkering
De aankoopverzekering wordt vanaf vandaag, 1 april, een standaard onderdeel van SNS Betalen – de betaalrekening van SNS. Daarmee is SNS de eerste bank die een dergelijke verzekering aan zijn betaalrekening toevoegt. De verzekering houdt in dat veel aankopen met de pinpas in winkels of Nederlandstalige webshops automatisch voor 30 dagen verzekerd zijn tegen schade, verlies of diefstal. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van €50 en per jaar vergoedt de verzekering maximaal €2.500.

De nieuwe uitbreiding van SNS Betalen is onderdeel van het streven van SNS Bank om bankieren ‘normaler te maken’. De bank wil beter aansluiten op wat de gewone Nederlandse klant van hen verwacht, en doorbreekt om die reden bankgewoontes in het voordeel van de consument. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden op de website van SNS.