DeGiro start samenwerking met Finanztreff

10 februari 2016 Banken.nl 1 min. leestijd

Online broker DeGiro start samenwerking met Finanztreff, één van de grootste financiële websites van Duitsland. De aangekondigde overeenkomst komt iets meer dan een jaar nadat de Nederlandse onlinebroker voet aan de grond kreeg op de Duitse markt.

Nog betere deals voor klanten

“Door de samenwerking kunnen we op allerlei gebieden nog betere deals voor onze klanten maken”, zegt Gijs Nagel oprichter en topman van DeGiro. Uit een broker-test bleek dat de Nederlandse online broker ongeëvenaarde lage handelskosten rekent. Op basis van de uitkomst van deze test besloot Finanztreff de diensten van DeGiro in de eigen financiële website te integreren.

Gijs Nagel - DeGiro

Eerste stap richting meer

Zowel online broker DeGiro als financiële website Finanztreff zijn blij met de overeenkomst en zien de samenwerking als een eerste stap op weg naar een toekomst, die een verdere intensivering zal brengen. “Hoe groter ons bolwerk, hoe meer onze klanten daarvan profiteren”, zegt DeGiro oprichter Gijs Nagel. De samenwerking met de Duitse financiële website Finanztreff laat volgens de topman van de online broker zien dat DeGiro nog steeds genoeg groeipotentieel heeft.

Financiële website Finanztref

Volgens eigen opgave trekt financiële website Finanztreff zo’n 250.000 unieke bezoekers per maand. Het Duitse website-bedrijf geeft aan dat bijna 80% van de bezoekers mannen zijn, waarvan 70% tussen 30 en 69 jaar jaar oud is. Bijna de helft van de Finanztreff-website bezoekers maakt deel uit van een huishouden met een netto inkomen van meer dan €3000 per maand.