ING Private Banking sponsor Nederlandse golf

04 januari 2016 Banken.nl 1 min. leestijd

ING Private Banking is de nieuwe sponsor van het Nederlandse golf. De private bank wordt hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), het Golf Team Holland, de Ladies Open én partner van het KLM Open. 

Arnout Bloys van Treslong, directeur Beleggen & Experience Private Banking van ING Nederland, zei dat de ruim 200 golfbanen in het land uitstekende plaatsen zijn om sportieve prestaties, gezelligheid en zakelijk netwerken bijeen te brengen. “De golfbaan is dan ook de plek waar wij, als Private Banking, regelmatig onze (potentiële) doelgroep kunnen ontmoeten. ING Private Banking heeft een groeistrategie en die houdt in dat we in dit segment de naamsbekendheid van ING willen vergroten. We willen bekend staan als een vooruitstrevende private bank, die open staat voor vernieuwing en verjonging.”


Bloys van Treslong zei ook dat ING Private Banking gaat samenwerken met het NGF om de sport te helpen vernieuwen. “Hierbij speelt de invoering van een onlineapplicatie een grote rol. Golfers kunnen daarmee hun scores bijhouden, hun handicap real-time bijwerken, en hun scores delen met hun vrienden.

Daarnaast zijn we van plan om verschillende activiteiten voor families te organiseren. En we gaan meer doen om jonge mensen voor de sport te interesseren.”