Ruud Polet directeur van Federatie Financieel Planners

21 december 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

Ruud Polet is de nieuwe directeur van Federatie Financieel Planners (FFP). Eerder was al bekend gemaakt dat de huidige directeur Bert Sonneveld per januari 2016 zou vertrekken.

Ruud Polet
Ruud Polet heeft meer dan 25 jaar ervaring in de nationale en internationale financiële wereld. Hij is werkzaam geweest in diverse functies voor onder andere de Consumentenbond, de Postbank en ING Group, waarbij hij voor ING Direct enkele jaren in Frankrijk en de Verenigde Staten gevestigd was. Sinds 2011 is Polet actief als zelfstandig coach/moderator en als voorzitter van Institute for Management Studies (IMS Amsterdam) en voorzitter van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO.

Ruud Polet - FFP

“Met eer en plezier begin ik aan deze uitdaging waarin ik de belangrijke en groeiende beroepsgroep van FFP-financieel planners mag vertegenwoordigen. Ik beschouw het als de hoofdtaak van ons FFP-team om meer bekendheid te geven aan de kwaliteit, kracht en waarde van het financieel plan. Daarnaast maken wij ons sterk voor de erkenning en herkenning van de gecertificeerd financieel planner door de consument als dé betrouwbare en vakbekwame gesprekspartner voor complexe financiële levensvragen.”

Marc van Poeteren, voorzitter van de Vereniging FFP, is verheugd met de aanstelling van Ruud Polet. “Met zijn ruime ervaring in belangenbehartiging, bekendheid genereren en positioneren van keurmerken is Ruud de aangewezen persoon om deze voor FFP essentiële zaken naar een volgend level te brengen”, aldus Van Poeteren.