Pechvogels op vrijdag de 13e geholpen door NN en 538

13 november 2015 Banken.nl 2 min. leestijd

Pechvogels worden vandaag - vrijdag de 13de - geholpen door Nationale-Nederlanden en Radio538. Vanuit een speciaal ingerichte ‘war room’ in de studio van Radio 538 zal er een hulpteam paraat staan om zo veel mogelijk mensen op een creatieve manier te helpen met hun pech, om er zo toch nog een leuke dag van te maken.

Inmiddels is het bijna traditie, Nationale-Nederlanden zet zich op vrijdag de 13e in voor mensen met pech. Morgen is het weer zover, Nationale-Nederlanden en Radio 538 geven pechvogels een steuntje in de rug. In de door DDB & Tribal Worldwide, Amsterdam ontwikkelde social media campagne, genaamd #geenprobleem, worden pechvogels via Radio 538 opgeroepen om met deze hashtag hun pech te delen. Of je nu pech hebt met je auto, je sleutels vergeet of uit je broek scheurt, geef het door met #geenprobleem.

Pech op vrijdag de 13

“Met #geenprobleem bieden we op deze pechdag mensen oplossingen met een knipoog en steken ze op een ludieke manier een hart onder de riem.” aldus Edwin Smaal, Directeur Marketing van Nationale-Nederlanden.

Vanuit een speciaal ingerichte ‘war room’ in de studio van Radio 538 zal er een hulpteam paraat staan om zo veel mogelijk mensen op een creatieve manier te helpen met hun pech, om er zo toch nog een leuke dag van te maken. Naast de ‘war room’ zal ook in het Nationale-Nederlanden Café in Rotterdam een team van 50 medewerkers klaar zitten om zo veel mogelijk mensen online een hart onder de riem te steken op deze ultieme pechdag.

Uit alle binnenkomende tweets zal elk uur door Radio 538 een pechvogel worden uitgekozen die live op de radio met zijn pech geholpen wordt. Gedurende de dag worden de leukste oplossingen uitgelicht op het radiostation en worden filmpjes van deze oplossingen op de social media kanalen van Nationale-Nederlanden en Radio 538 gedeeld, en is het hulpteam live te volgen via www.538.nl.

Aan het einde van de dag wordt uit alle tweets met #geenprobleem één pechvogel geselecteerd die de hoofdprijs wint; een vliegreis voor 2 personen door verschillende tijdzones, waardoor de winnaar letterlijk de volgende vrijdag de 13e (vrijdag 13 mei 2016) voorbij vliegt.