Britse Metro Bank introduceert drive-in bank

29 oktober 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

Het Britse Metro Bank heeft onlangs zijn 38e kantoor geopend in Southall, West Londen. Het kantoor is het eerste bankkantoor waar klanten hun bankzaken kunnen regelen vanuit hun auto, doordat de bank is uitgerust met een drive-in mogelijkheid.

Metro Bank is een Britse bank die onder leiding staat van Vernon Hill, een Amerikaanse miljardair. Metro Bank is kort na de financiële crisis in 2010 opgericht door Hill, en is de eerste nieuwe high street bank in ruim 150 jaar tijd. Hill heeft grote ambities voor zijn bank – rond 2020 wil de bank zo’n 200 kantoren hebben in en rond Londen.

Metro Bank - Join the revolution

Drive-in kantoor
Recentelijk heeft Metro Bank zijn 38e filiaal geopend in Southall, een wijk in West Londen. Net zoals de andere filialen van de bank is ook dit bankkantoor zeven dagen per week geopend voor klanten. Maar daarnaast biedt dit bankfiliaal ook een andere bijzondere service aan klanten – het is de eerste bankvestiging in het Verenigd Koninkrink die is uitgerust met een drive-in. Klanten kunnen dus vanuit de auto hun bankzaken regelen.

De bank van miljardair Vernon Hill staat er bekend om de show te stelen als het gaat om bijzondere klantenservice. Eerder haalde Metro Bank al het nieuws door gratis hondenkoekjes uit te delen voor de honden van zijn klanten.