INGer Alexander van Rossum partner bij Boer & Croon

24 december 2012 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen

Alexander van Rossum, de huidige Managing Director van ING Corporate Finance, is per 1 januari 2008 benoemd tot partner bij Boer & Croon Corporate Finance. Alexander van Rossum (41) studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde zijn MBA aan de Graduate School of Business van Stanford University, Californië. Hij werkte bij ING Corporate Finance als Managing Director fusies en overnames. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Merrill Lynch International (Londen).

Met deze benoeming geeft het adviesbureau verdere invulling aan de versterking van haar Corporate Finance activiteiten. Boer & Croon Corporate Finance heeft momenteel circa 30 adviseurs in dienst.

Alexander zal zich bij Boer & Croon richten op de verdere uitbouw van de Corporate Finance praktijk. Hij heeft ruime transactie-ervaring in een verscheidenheid aan bedrijfstakken, waaronder private equity, afvalmanagement, energie, detailhandel, vastgoed en de voedingsindustrie. Recentelijk heeft hij onder meer CapVest geadviseerd bij de acquisitie van koffiebrander Drie Mollen, Regio Twente betreffende haar strategische opties voor afvalbedrijf Twence en Van Gansewinkel Groep in de verkoop aan AVR.