ORMIT ontwikkelt projectmanagers van ING Belgie

27 september 2010 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen

ORMIT, specialist in het ontwikkelen van managers, gaat voor ING België toekomstige projectmanagers werven, selecteren en ontwikkelen. ING België wil op deze manier de instroom van onderscheidende projectmanagers verhogen en waarborgen. Het eerste management development programma gaat in het eerste kwartaal van 2011 van start.

ING wil in België de verkoop van zijn eenvoudige bankproducten via internet de komende jaren verdubbelen. Bij het uitvoeren van deze internetstrategie is er behoefte aan projectmanagers, die het verschil maken op basis van hun competenties en persoonlijk leiderschap.

Op basis van deze doelstelling heeft het adviesbureau een programma ontwikkeld, waarin zij potentiële projectmanagers selecteert en in twee jaar tijd intensief ontwikkelt voor een functie binnen ING. De deelnemers doen verschillende opdrachten bij ING België en worden getraind en gecoacht door ORMIT

Thomas De Wulf, Managing Director ORMIT België: “Met deze innovatieve samenwerking willen we op korte termijn voorzien in hoogwaardig flexibele capaciteit die nauw aansluit bij de strategische uitgangspunten van ING België, om op middellange termijn beoogde instroom te realiseren in de organisatie en op lange termijn te voorzien in toekomstige leiders.”