Rabobank standhouder op KvK-Startersdag

18 september 2015 Banken.nl 2 min. leestijd

Op 7 november organiseert de Kamer van Koophandel op zeven locaties in Nederland de Startersdag. De dag is gratis toegankelijk voor startende ondernemers die meer informatie willen over zaken als financiering en het vinden van klanten. Ook Rabobank is van de partij om startende ondernemers op weg te helpen.

“Speelt u met de gedachte om een eigen bedrijf te starten? Of heeft u net de knoop doorgehakt maar weet u niet waar u moet beginnen?” Voor veel ondernemers die voor het eerst een bedrijf opzetten is het lastig om erachter te komen hoe alles precies werkt en hoe bepaalde zaken geregeld kunnen worden. Hoe komt een ondernemer bijvoorbeeld aan financiering? Of, misschien nog wel belangrijker, klanten? Om potentiële en startende ondernemers op weg te helpen organiseert de Kamer van Koophandel op zaterdag 7 november de Starterdag.

KvK Startersdag

De Startersdag
De Startersdag is gratis toegankelijk voor ondernemers die net zijn begonnen of willen beginnen, en die meer informatie willen. De Kamer van Koophandel organiseert verschillende presentaties over onderwerpen als financiering, klanten vinden, ondernemingsplan, administratie, belastingen en kenmerken van een succesvolle ondernemer. Het evenement wordt georganiseerd op zeven verschillende locaties in Nederland, te weten Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Per locatie verschilt het programma.

Rabobank
Voor de Startersdag werkt de Kamer van Koophandel samen met verschillende partijen, waaronder Interpolis en DeLageLanden. Ook Rabobank is van de partij als standhouder en als verzorger van een workshop.

FOTO - Rabobank

Bij de stand van de grootbank kunnen ondernemers terecht voor informatie over het op orde brengen van hun bankzaken en administratie, hun mogelijkheden voor financieren en lease, de betaalmogelijkheden die zij hun klanten kunnen aanbieden en ook het ontdekken en afdekken van mogelijke risico’s. Tevens organiseert Rabobank een workshop 'Ondernemingsplan: alles op een rij', waarin ondernemers praktische tips en adviezen ontvangen over het schrijven en verbeteren van hun ondernemingsplan.

Geïnteresseerden kunnen zich zowel voor de Startersdag als de Rabobank workshop aanmelden op de site van de Kamer van Koophandel.