Deelnemers Finance Run 2015 rennen voor Stichting LEF

21 juli 2015 Banken.nl 2 min. leestijd

Op 4 september 2015 wordt door Free Style Events de tweede editie van de Finance Run georganiseerd. Het evenement is bedoeld voor professionals uit de financiële dienstverlening, de accountancy en (IT-)consultancy en de opbrengsten van de wedstrijd gaan naar Stichting LEF. Deelnemers lopen een of twee keer het zogenaamde ‘Rondje Bosbaan’ – 5 of 10 kilometer.

Op 12 september 2014 vond de eerste editie van de Finance Run plaats. Het evenement was een groot succes, de animo was groot, de renners zetten geweldige tijden neer, en ook het netwerkgedeelte achteraf werd zeer positief ervaren. Voor organisator Free Style Events reden genoeg voor het organiseren van een tweede editie.

Finance Run

Finance Run 2015
Op 4 september 2015 nemen professionals van banken, verzekeraars, pensioenfondsen, en accountants- en advieskantoren het opnieuw tegen elkaar op in de Finance Run 2015. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5 en 10 kilometer, waarbij de 10 kilometer bestaat uit twee keer het zogenaamde ‘Rondje Bosbaan’ van 5 kilometer lang. Er wordt gestreden in 6 klassementen: vrouwen 5km en 10km, mannen 5km en 10km, en bedrijventeams 5km en 10km. Voor de bedrijventeams vindt na de hardloopwedstrijd een prijsuitreiking plaats voor het winnende team.

Netwerken
Zelf noemen de organisators en sponsoren de Finance Run ‘Hét sportieve en informele netwerk evenement in de financiële dienstverlening’. Net als vorig jaar wordt ook deze editie afgesloten met een netwerkgedeelte, en krijgen de deelnemers een diner en drankjes voorgeschoteld. Hoofdsponsor van het evenement is Davinci, een ICT-adviesbureau uit Amsterdam. Onder de subsponsors bevinden zich onder andere verzekeraars Aegon en Generali, hypothecaire dienstverlener Stater en Yellowtail Consulting.

Stichting LEF
De opbrengsten van de Finance Run 2015 gaan naar Stichting LEF. LEF staat voor Leven en Financiën, en zet zich in voor financieel bewustzijn onder jongeren. De stichting organiseert daarom lessen op ROC’s over hoe jongeren slim om kunnen gaan met geld, gelinkt aan wat zij belangrijk vinden in hun leven. Deze lessen worden gegeven door financieel professionals uit bijvoorbeeld het bank- en verzekeringswezen, of die zelfstandig ondernemer zijn.