ABN AMRO introduceert nieuwe app voor intermediairs

10 juli 2015 Banken.nl 2 min. leestijd

ABN AMRO heeft de Intermediair App gelanceerd. Hiermee kunnen volgens ABN AMRO intermediaire partners van de bank klanten beter informeren en sneller voorzien van de juiste hypotheekinformatie. Intermediairs hebben via de app direct inzage in de actuele status van hypotheekdossiers, een renteoverzicht, het laatste nieuws of commerciële resultaten met een bijbehorende benchmark. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

In een tijd waarin de ontwikkelingen op het digitale vlak zich steeds sneller ontwikkelen, zijn ook banken inmiddels continu bezig met het optimaliseren van hun (digitale) dienstverlening. Zo ook ABN AMRO, die geregeld zijn mobiel bankieren app verbetert om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Uit de meest recente mobiel bankieren app vergelijking van Banken.nl bleek bijvoorbeeld dat de mobiel bankieren app van ABN AMRO de meeste functionaliteiten biedt.

ABN AMRO introduceert app voor intermediairs

ABN lanceert Intermediair App
Niet alleen op het vlak van betaaloplossingen investeert ABN AMRO in nieuwe, innovatieve mobiele applicaties. Ook in het kader van hun hypothecaire dienstverlening heeft ABN AMRO recentelijk een nieuwe app ontwikkeld, getiteld de ‘Intermediair App’. Met de app, die geschikt is voor zowel Android als iOS, kunnen volgens ABN AMRO de intermediaire partners van de bank hun klanten beter informeren en voorzien van hypotheekinformatie.

Joan Berger, Directeur Intermediaire Verkoop: “Branchebreed kiest zo’n 60% van de consumenten voor het intermediaire kanaal om hun hypotheek te regelen. Klanten hebben de keuze uit de rechtstreekse kanalen van de bank en het intermediair. In het belang van onze intermediaire partners en hun klanten streven we dan ook naar een structurele samenwerking. We investeren daarom continu in procesoptimalisatie, tools en systemen voor klantbediening. Zo lanceren we nu als eerste geldverstrekker de Intermediair App. Met deze tool hebben gebruikers snel inzage in het producten- en dienstenaanbod van ABN AMRO en kunnen ze klanten voorzien van passend advies”.

Overigens kunnen alleen intermediairs die met ABN AMRO samenwerken, de app installeren en activeren.