RegioBank hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse

26 juni 2015 Banken.nl 2 min. leestijd

RegioBank heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Drentse Fiets4Daagse. De 50e jubileumeditie van Nederlands grootste meerdaagse fietsevenement, dat op dinsdag 7 juli van start gaat, draagt de naam RegioBank Drentse Fiets4Daagse.

Drentse Fiets4Daagse 2015
Sinds jaar en dag is de Drentse Fiets4Daagse een van de bekendste fietsevenementen van Drenthe. In 1966 startte de eerste 'Drentse Rijwielvierdaagse' vanaf het TT-circuit in Assen. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum rijden dit jaar de deelnemers die in Assen opstappen een deel van de route over het TT-circuit. In 1966 bedroeg het aantal deelnemers circa 250. Inmiddels doen er jaarlijks zo'n 15.000 mensen mee aan het fietsevenement met acht opstapplaatsen in de provincie Drenthe

Dit jaar kent het evenement een bijzondere deelnemer. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander zal op de eerste dag een gedeelte van de route vanuit startplaats Assen meefietsen. Naast Assen kunnen deelnemers nog in zeven andere plaatsen starten.

RegioBank hoofdsponsor
Door zich te verbinden aan de Drentse Fiets4Daagse wil RegioBank haar betrokkenheid bij de leefbaarheid in de regio laten zien.

RegioBank hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse

“De Drentse Fiets4Daagse is een groot, door 600 vrijwilligers gedragen evenement met 15.000 deelnemers uit het hele land, maar ook met een grote regionale betekenis. Daar past de RegioBank prima bij!”, aldus Jan Mastwijk, voorzitter Stichting Drentse Fiets4Daagse. 
 
Hans van den Bor, directievoorzitter RegioBank: “Als fietsliefhebber ben ik trots een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzondere evenement. RegioBank vindt lokale verbondenheid zeer belangrijk. En daar dragen we graag aan bij.”

De bank zet zich in voor lokale verbondenheid en draagt actief bij aan de levendigheid binnen de plaatselijke gemeenschap. Bijvoorbeeld door er, samen met zelfstandige adviseurs, voor te zorgen dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. Maar ook door inspiratiebijeenkomsten voor verenigingen te organiseren. En de inzet van VoordeBuurt.nl, een online platform voor actieve buurtbewoners die hun buurt leefbaar willen houden en maken. De verbinding met de Drentse Fiets4Daagse sluit hier uitstekend bij aan.