Ex- ABN Marketeer wordt Consultant bij VODW

28 juli 2014 Banken.nl 2 min. leestijd

Ex- ABN Amro marketeer Sacha Ghurahoo heeft de gelederen van VODW  versterkt als Strategy & Marketing Consultant. In haar nieuwe functie zal zij het Strategy & Marketing team van VODW aanvullen met haar expertise op het gebied van financiële dienstverlening en marketingvraagstukken. Ghuarahoo werkte een groot deel van haar loopbaan bij ABN AMRO, in haar laatste rol als Senior Marketeer Commercial Banking International.

Sacha Ghurahoo
Ghurahoo behaalde in 2005 haar bachelor Economics en het jaar erop haar master Marketing, beide aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na in 2008 een tweede master Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam kwam zij als Management Trainee bij ABN Amro terecht, waar ze verschillende cursussen volgde in management, persoonlijke effectiviteit en financiën. In 2009 werd ze bij ABN AMRO aangesteld als medewerker Business Management Corporate Clients, waar zij zich bezig hield met sales, waaronder performance management en het maken van strategische salesplannen.

Sacha Ghurahoo - VODW

Senior Marketeer bij ABN AMRO
In 2010 werd ze binnen de bank als Marketeer Commercial and Merchant Banking verantwoordelijk voor de marketing en communicatie activiteiten voor de doelgroep ‘Corporate Clients’. Na iets langer dan een jaar bekleedde zij de functie Senior Marketeer Commercial Banking International, waar zij de eindverantwoordelijke was voor de positionering van ABN AMRO Commercial Bank als ‘meest internationale bank van Nederland. Hiervoor ontwikkelde zij onder meer een massamedia campagne, organiseerde evenementen en deed onderzoek naar klanten. Hierna was het tijd voor een nieuwe uitdaging, Ghurahoo kwam in 2012 bij Mandema & Partners terecht als Marketing Specialist. In de tussentijd had zij tevens haar eigen handdoekenbedrijf opgezet, om van handdoeken niet alleen een voorwerp maar een mode-item te maken.

VODW
Na haar vertrek bij Mandema afgelopen jaar, voegde Ghurahoo zich in april van dit jaar bij VODW, een marketing- en consultancy bureau uit Leusden,  waar ze als Strategy & Marketing Consultant op diverse vlakken (waaronder branding, promotie, partnering, distributie, belastingen, en douane) opdrachtgevers zal helpen met het realiseren van hun uiteenlopende ambities.