Virtual Affairs verandert naam in We are you

02 oktober 2019 Banken.nl 1 min. leestijd

Software-ontwikkelaar Virtual Affairs gaat voortaan verder onder de naam van bureaunetwerk We are you. Virtual Affairs behoorde sinds vorig jaar al tot het netwerk, maar droeg nog niet de naam. Volgens het bedrijf is de tijd inmiddels rijp om wel als We are you door het leven te gaan. 

We are you is een netwerk dat bestaat uit een handvol bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van digitale proposities. Het Amsterdamse bedrijf Virtual Affairs werd vorig jaar onderdeel van het netwerk, maar wachtte nog met het voeren van de naam We are you. Virtual Affairs had namelijk al een zekere mate van herkenbaarheid opgebouwd in de financiële sector en wilde eerst richting de klantenkring - onder meer Knab en Hof Hoorneman Bankiers - duidelijk maken wat de meerwaarde zou zijn van van toetreding tot We are you. 

Virtual affairs rebrand naar we are you

“We hebben het afgelopen jaar aan onze klanten kunnen tonen dat er een grote waarde zit in onze toetreding tot We are you”, aldus Robin Peters, Managing Director van We are you Amsterdam en Sofia (BG). “Onze dienstverlening is verder verbreed en we inspireren elkaar. Het is prettig om nu onder één naam naar buiten te kunnen treden en zo een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan inmiddels meer dan 22 jaar digitale ervaring en expertise.” 

Partner voor financiële sector

Virtual Affairs - of vanaf nu dus We are you - ontwikkelt digitale oplossingen op maat voor partijen in de financiële sector. Het bedrijf ontwikkelde onder meer de website en app voor online bank Knab, een vermogensbeheer-app voor Hof Hoorneman Bankiers en meer recent lanceerde We are you samen met core banking provider Ohpen een kant en klare vermogensbeheerdienst. 

Peters: “Wij zijn uitgegroeid tot een ware finance specialist. Er is enorm veel kennis aanwezig op het gebied van business, compliance, user experience en specifieke integratiebehoeften en technologische ontwikkelingen. We onderhouden die kennis actief en bouwen het in combinatie met ons eigen IP doorlopend uit.”