Voormalig ABN AMRO directeur naar Aeves Executive Search

30 november 2018 Banken.nl 3 min. leestijd

Voormalig ABN AMRO directeur Jeroen Jebbink is de nieuwe directeur van Aeves Executive Search. Binnen ABN heeft Jebbink de afgelopen jaren diverse directiefuncties bekleed. In zijn nieuwe rol richt hij zich met zijn kennis, ervaring en netwerk op het verder uitbouwen van Aeves Executive Search. Deze tak van Aeves Groep verzorgt de (inter-)nationale executive search voor hogere (management)posities. 

Jeroen Jebbink startte zijn loopbaan als management trainee bij ABN AMRO Bank. Hij kan inmiddels bogen op ruim 20 jaar werkervaring, waarvan een groot deel binnen de grootbank, waar hij binnen verschillende business units senior posities heeft mogen bekleden. Zo was hij in zijn laatste rol actief als Directeur Corporate Clients in regio Midden, waar hij betrokken was bij complexe financieringsvraagstukken in de sectoren food, retail en technology, media en telecom. Eerdere rollen die hij bekleedde waren die van Directeur Bedrijven en Districtsdirecteur Particulieren, de rol die hij de eerste zeven jaar bij ABN AMRO mocht invullen. 

Ondernemerschap

Na ABN AMRO, in 2017, besloot Jebbink als zelfstandig ondernemer verder te gaan en is tevens als Partner toegetreden tot het management van Dutch Debt Advisors, een kleine, onafhankelijke debt advisory boutique in Amsterdam. Ook in zijn vroege loopbaan maakte Jebbink reeds kennis met het ondernemerschap. Toen was hij een van de oprichters van callcenterspeler Unamic/HCN (in 2013 overgenomen door Xerox).
Voormalig ABN AMRO directeur naar Aeves Executive SearchPer 1 november is Jebbink gestart als nieuwe directeur van Aeves Executive Search, een initiatief van Aeves Groep, dat zich richt op nationale en internationale management- en senior managementposities. Aeves Groep focust op advies, executive search, werving & selectie en detachering in het publieke en het private domein. Onder de Aeves Groep zijn op dit moment de labels AevesBenefit (250 professionals, advies, werving & selectie binnen de inkoopbranche) en Aeves Executive Search actief. 

Aeves Groep ziet in Jeroen de ideale persoon om de Executive search praktijk verder uit de bouwen. “Met zijn interesse in mensen en hun talenten, zijn directie- en hr-ervaring binnen grotere organisaties en zijn goed ontwikkelde netwerk, is Jeroen de ideale persoon om Aeves Executive Search naar een volgend niveau te brengen, aldus oprichter en Managing Partner Sherief Abdalla. 

Jebbink zegt over zijn nieuwe werkgever en uitdaging: “Ik ken Aeves al jaren en de pay-off ‘What makes you tick?’ zit echt in het DNA van de organisatie. Deze visie sluit naadloos aan bij mijn persoonlijke overtuiging en werkwijze waarbij ik altijd op zoek ga naar de persoon achter het CV. Van nature verbind ik graag partijen en kijk er naar uit om, in combinatie met mijn uitgebreide netwerk op directieniveau, de ideale match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.”