Hello bank breidt assortiment uit met creditcard

29 oktober 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Hello bank! neemt de Visa-kaart op in haar betaalmiddelenaanbod, onder de naam Hello Kredietkaart. Qua betaalmiddelen wil Hello bank! inspelen op een aantal gedragswijzigingen in de samenleving, die leiden tot een ingrijpende verandering in de relatie met de bank en de omgang met geld. Hello bank! beantwoordt met haar producten- en dienstenassortiment aan de behoeften van wie via zijn smartphone of via internet voortdurend online is.

Michael Anseeuw, Head of Hello bank!: “De Hello Kredietkaart vervolledigt de waaier van betaalmiddelen waarover Hello bank!-klanten beschikken. Ze versterkt het bestaande aanbod, dat reeds de bankkaart en een virtuele of fysieke prepaid card omvatte.” Jean-Marie de Crayencour, Visa Europe Country Manager Benelux, verheugt zich over de samenwerking met een vernieuwende bank. “De Visa-kaart van Hello bank! beantwoordt perfect aan de behoeften van de klant. Ze is eenvoudig, veilig en innovatief en kan overal ter wereld gebruikt worden.”

Hello Bank - Creditcard

De jaarlijkse kosten van de Hello Kredietkaart bedragen €20. Een Hello Kredietkaart aanvragen kan via de Hello bank!-app en duurt drie minuten. Het proces wordt afgerond met een telefoontje van het Hello Team.

In mei van dit jaar richtte BNP Paribas Fortis Hello bank! op, een bankservice die het in België aanbiedt in de vorm van een downloadbare app voor smartphones en tablets. Zodra de klant zich via de app heeft ingeschreven, ontvangt hij een gratis Hello Bankkaart en krijgt hij een eveneens gratis Hello Zichtrekening, een spaarrekening, de Easy transfer-service en ondersteuning en advies van het Hello Team. Via zijn smartphone of tablet heeft hij op gelijk welk ogenblik zeer gemakkelijk toegang tot die diensten, waar hij zich ook bevindt.