Dag van het ethisch beleggen 2013

Organisatie
Datum
30 november 2013
Inschrijven voor
29 november 2013
Type event
Doelgroep
Geïnteresseerden in duurzaam bankieren
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De ASN Bank nodigt u uit om op zaterdag 30 november 2013 tijdens de dertiende Dag van het ethisch beleggen mee te denken. Over de toekomst en het belang van een duurzame wereld, de rol van creativiteit en samenwerking daarbij. En vooral over de rol die beleggen, bankieren en ondernemen hierin spelen.

Twintig jaar ASN Duurzaam Aandelenfonds
Dit jaar is het twintig jaar geleden dat het eerste duurzame aandelenfonds van Nederland werd gestart: het ASN Duurzaam Aandelenfonds. We tonen tijdens de Dag van het ethisch beleggen de zoektocht van het fonds: de geleerde lessen, de dilemma’s en de heldere keuzes die we uiteindelijk maken. Die keuzes gaan niet alleen over beleggen, maar over brede maatschappelijke vraagstukken.

Keuzes voor de wereld van morgen
We willen daarom graag met u in gesprek gaan over de wereld van morgen. Wat is het resultaat van duurzaam beleggen, bankieren en ondernemen? Welke keuzes brengt het met zich mee en wat levert het op? Tijdens de dag kunt u zich laten inspireren door een zorgvuldig geselecteerde groep wetenschappers, economen, journalisten, denkers en ondernemers die met u in discussie gaan over deze en andere vragen.

Gevarieerd programma
De Dag van het ethisch beleggen 2013 heeft een gevarieerd parallelprogramma. Daarbij kunt u kiezen uit lezingen van vooraanstaande wetenschappers, diepte-interviews met interessante personen uit de wereld van duurzaamheid en financiën, presentaties en enerverende pitches van duurzame ondernemers van vandaag en morgen. Gastsprekers zijn onder anderen Redmond O’Hanlon, Bas Heijne, Teun van de Keuken en Leon Verdonschot.

Ook kunt u deelnemen aan verschillende debatten, waarin we uw mening vragen over de keuzes die we kunnen en moeten maken voor de wereld van morgen.

Aanmelden
De Dag van het ethisch beleggen vindt plaats op zaterdag 30 november 2013 in Amsterdam. We beginnen om 13.30 uur en eindigen om 17.45 uur. Voor drankjes en hapjes wordt gezorgd.

Wij registreren aanmeldingen op volgorde van binnenkomst; vol is vol. Als u bij deze bijzondere dag wilt zijn, reageer dan direct! U hoeft niet te beleggen bij de ASN Bank om deel te kunnen nemen.

Op www.dagvanhetethischbeleggen.nl vindt u binnenkort het volledige programma van de dag.

Heeft u vragen over uw aanmelding of het programma? Dan kunt u mailen naar info@dagvanhetethischbeleggen.nl.

Event informatie

Organisatie: ASN Bank

Datum: 30 november 2013

Inschrijven voor: 29 november 2013

Type event:

Doelgroep: Geïnteresseerden in duurzaam bankieren