FFP Congres 2013

Organisatie
Datum
10 oktober 2013
Inschrijven voor
09 oktober 2013
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wie van de leden wordt tijdens het FFP Congres 10 oktober de ‘FFP-planner van het jaar’? Dat is de uitdaging die de Vereniging FFP aan jou als gecertificeerd financieel planner voorlegt. Deelname aan deze Verkiezing staat open voor de leden van de FFP. De Verkiezing verloopt in drie ronden. Je kunt vanaf vandaag deelnemen! Durf jij de uitdaging aan en word jij de eerste FFP-planner van het jaar?

De Verkiezing editie 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door opleidingsinstituut Dukers & Baelemans.

Eerste ronde

De eerste ronde is een online Multiple Choice-toets. Deze toetst jouw parate kennis die er voor zorgt dat je bij je klant snel kunt schakelen. Het betreft 12 vragen verspreid over de verschillende kennisgebieden van de FFP. Niet alleen de foutloosheid maar ook de snelheid van antwoorden worden meegewogen. Je kunt uiteraard maar één keer deelnemen aan deze toets. De beantwoording ervan duurt maximaal 30 minuten. Deelname aan deze online-toets staat open tot 31 juli aanstaande.

Tweede ronde
Behoor je tot de tien beste kandidaten uit de eerste ronde, dan is de vervolgstap een gefingeerd adviesgesprek met een ‘klant’ die een aantal specifieke wensen en doelstellingen heeft. Hierbij wordt met name een beroep gedaan op jouw intake-vaardigheden. Op basis van het klantadviesgesprek werk je een financieel plan uit. Het plan wordt beoordeeld door een vakjury. Deze tweede ronde start vanaf de eerste week van september.

Finaleronde
De drie winnaars van de tweede ronde zijn tevens de finalisten, die tijdens het FFP Congres op 10 oktober zullen uitmaken wie zich de FFP-planner van het jaar mag noemen. In deze finale krijg je vijf minuten lang de gelegenheid krijgen om jezelf zo goed mogelijk als financieel planner aan de zaal te presenteren. Vervolgens word je kort bevraagd door de dagvoorzitter. De zaal met collega-FFP-leden beslist uiteindelijk met meerderheid van stemmen wie tot de FFP-planner van het jaar wordt gekozen.

Prijzen
Natuurlijk zijn er ook aantrekkelijke prijzen verbonden aan deelname aan de FFP-Planner van het jaar. Voor de 10 beste kandidaten uit ronde 1 liggen dinerbonnen klaar voor een mooi diner in een restaurant naar keuze. De nummer 2 en 3 in de finaleronde ontvangen daarnaast een ingelijste oorkonde ‘Finalist FFP-planner van het jaar 2013’. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een speciale oorkonde én de hoofdprijs. Deze bestaat uit een tweedaagse intensieve persoonlijke vaardigheids-/ondernemerstraining van een topcoach.

Denk jij de ‘FFP-planner van het jaar te zijn, klik dan op de button hieronder voor deelname en klik hier voor de voorwaarden van de Verkiezing. Met deelname aan de Verkiezing heb je meteen je voorregistratie afgehandeld voor het FFP Congres op 10 oktober.

Event informatie

Organisatie: Federatie Financieel Planners

Datum: 10 oktober 2013

Inschrijven voor: 09 oktober 2013

Type event:

Doelgroep: Professionals