Business Game 'Trust-IT'!

Organisatie
Datum
24 mei 2013
Inschrijven voor
15 mei 2013
Type event
Doelgroep
HBO of WO studenten met affiniteit met IT
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meebouwen aan de bank anno nu?

En tegelijkertijd bouwen aan je eigen carrière? Dat is de kans die we je bieden. Je gaat werken aan een bank die vooroploopt in bancaire dienstverlening. Die ambitieus is, met oog voor de menselijke maat. Die als geen ander snapt dat alles draait om het succes van klanten. En die begrijpt dat ons IT landschap daar een ontzettend belangrijke rol in speelt.

Op zoek naar jou?

Zit jij in de eindfase van jouw HBO of WO studie en heb jij affiniteit met IT? Heb je de ambitie om jezelf en de organisatie continu te verbeteren? Vind je het een uitdaging om de wensen van verschillende partijen te vertalen naar efficiënte en klantgerichte oplossingen? Wil jij betrokken zijn bij ontwikkeling en de implementatie van technologische ontwikkelingen die de strategie van de Bank ondersteunen? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen met de studievereniging …. gaan wij deze samenwerking aan!

Ervaar het zelf tijdens onze Inhousedag en speel de Game 'Trust-IT'

Grijp je kans! Ervaar tijdens een innovatieve game hoe het is om te werken binnen een afdeling waar a dull moment niet bestaat. Samen met jouw collega’s word je geconfronteerd met complexe vraagstukken binnen jullie eigen bedrijf ‘Trust-IT’ en ervaar je de dynamiek waar we dagelijks voor staan. Voor de game volgt een informatief gedeelte over wie we zijn, wat we doen en wat we jou als ambitieuze starter bieden. Daarbij geven we je alle gelegenheid kennis te maken met onze IT Trainees en Professionals tijdens deze Inhousedag. Op die manier kom je in aanraking met alle facetten van de IT organisatie.

Event informatie

Organisatie: ABN AMRO

Datum: 24 mei 2013

Inschrijven voor: 15 mei 2013

Type event:

Doelgroep: HBO of WO studenten met affiniteit met IT