Kempen Masterclass

Organisatie
Datum
02 mei 2013
Inschrijven voor
29 april 2013
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Be a banker for two days! Twee dagen en een nacht je hersens laten knarsen. Studenten onder elkaar. Samen zoeken naar antwoorden op prangende vragen. Over vermogensbeheer, securities en corporate finance. Diep doorgraven. Stevig debatteren. Bewijzen wat je waard bent op boardroomniveau. Proeven van het echte werk. Alles, wat je van een Merchant Bank mag verwachten.

Tijdens de Kempen Masterclass ervaar je het professionele leven bij een merchant bank. Je werkt twee dagen samen met andere deelnemers diverse cases uit, luistert naar presentaties, krijgt uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en maakt zo kennis met de verschillende aspecten van ons werk. Je leert over Corporate Finance, Asset Management, Securities Sales & Research en Investments. Daarnaast krijg je natuurlijk ook voldoende tijd en gelegenheid om met andere deelnemers en met onze collega's te praten en te horen hoe het er bij ons aan toe gaat. Naast een formeel educatief programma is er ook een speciaal programma en een overnachting gepland.

Ben je bijna klaar met je studie en ambieer je een carrière in investment banking of wil je graag stage lopen? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Let goed op dat je de volgende bijlagen toevoegt aan je inschrijving:

  • Een recent cv
  • Cijferlijsten VWO en WO
  • Een motivatiebrief waarin je vermeldt waarom je wilt deelnemen en welke activiteit van
  • Kempen jou het meest aanspreekt en waarom

Event informatie

Organisatie: Kempen & Co.

Datum: 02 mei 2013

Inschrijven voor: 29 april 2013

Type event:

Doelgroep: Studenten