CX Summit: Master the driving force of change

Organisatie
Datum
05 oktober 2023
Inschrijven voor
05 oktober 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Open
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Jouw klanten zijn op zoek naar een persoonlijke band met hun favoriete merk. Ze verwachten diensten, producten en ervaringen op maat, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Hoe je dat doet? Be bold, and embrace change! Jouw reis op weg naar CX Transformation begint op onze Customer Experience Summit 2023: Master the Driving Force of Change.

Op de Summit zie, hoor en ervaar je alles wat nieuw is in de wereld van CX. Met keynotes, breakout sessies en workshops vol met best practices en praktijkervaringen. Microsoft neemt je mee in de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van CX en Artificial Intelligence. James Dodkins verklapt het geheim achter echte rockstar klantervaringen – en hoe jouw klanten je trouwste fans worden. Onze collega’s van frog vertellen je over het hoe, wat en waarom van inclusive design. En dat is nog lang niet alles.

Kortom: dat wil je niet missen! De Summit vindt plaats op 5 oktober, in ons hoofdkantoor in Utrecht. Meld jij je ook (gratis!) aan?

Programma

Het programma is grotendeels in het Engels.

In deze CX Summit leiden we je samen met onze partners langs de laatste inzichten en ontwikkelingen in CX en bieden we je handvatten voor de vormgeving van je eigen CX-transformatiereis. Dat doen we in drie tracks, elk met een eigen focus, eigen sprekers, en eigen workshops en demonstraties.

Track 1 - Perspectives on CX: A word from our customers and partners

In deze track delen onze partners en klanten hun unieke inzichten en ervaringen met CX, in een reeks keynotes en breakout-sessies. Ontdek hoe UWV de klantreis van Generatie Alpha aan het transformeren is om hen in de toekomst te kunnen bedienen. En leer hoe deze optimalisatie bijdraagt aan een efficiëntere en klantgerichtere openbare dienstverlening. Nestle gaat het hebben over online shoppen. Het stadium van omni-channel alweer voorbij. Mediakanalen en saleskanalen lopen in elkaar over; de uitdaging is nu om fysieke en digitale touchpoints te integreren tot een naadloze klantreis.

Track 2 - Capgemini Academy presents: The CX Team Bootcamp

CX-transformatie heeft niet alleen betrekking op organisaties, maar ook op jou als individu. Welke vaardigheden zijn essentieel om klantgericht te kunnen handelen? Onze Capgemini Academy-collega's bieden in deze track Crash Courses aan die je helpen om data en technologie optimaal te benutten, waardoor jij de drijvende kracht van verandering kunt beheersen. In de Crash Course 'Storytelling with Data & AI' neemt Ton Godtschalk, onze Tech Maestro, je mee in de fascinerende wereld van data visualisatie en AI.

Track 3 - The Customer first workshops

Als we het hebben over CX-transformatie, wat bedoelen we dan precies? Wat gebeurt er als we onze klanten centraal stellen en hoe doen we dat eigenlijk in de praktijk? In deze track geven we je een voorproefje van de immersive experiences die realiteit worden dankzij nieuwe technologieën als data-gedreven marketing, augmented reality, AI. In de Interactieve Workshop “Always Be Relevant”laat Robin van den Hoven je zien hoe je 360-graden klantprofielen, inzichten en technologie inzet voor de personalisering van elk klantcontact. En hoe je ervoor zorgt dat je altijd het juiste kanaal gebruikt om het contact aan te gaan met de juiste klant, op het juiste moment – en met de juiste content.

Meer informatie is hierte vinden.

Event informatie

Organisatie: Capgemini Invent

Datum: 05 oktober 2023

Inschrijven voor: 05 oktober 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Open

Locatie: Utrecht