Fund Seminar

Organisatie
Datum
29 september 2022
Inschrijven voor
29 september 2022
Type event
Seminar
Doelgroep
Open
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tijdens Fund Seminar, altijd op de laatste donderdag van september, ontmoeten professionals in vermogen een selectie van de meest toonaangevende fondshuizen. In de gastvrije omgeving van De Utrechtse Stadsvrijheid in Utrecht kunnen meer dan 200 ‘investment professionals’ zich laten informeren en inspireren tijdens vijf rondes van workshops, een keynote en sluiten we af met een panel.

Deelnemers aan Fund Seminar kunnen PE verdienen. Maximaal 7 VBA/CFA, 6 PE CFP K&A-punten en 1 FVP PE/PI-punt.

Professionals in vermogen

Zelfstandige vermogensbeheerders, vermogensplanners, private bankers, vermogensadviseurs en andere professionals die werken bij een vergunningshoudende beleggingsonderneming of beleggingsinstelling kunnen zich voor dit event gratis aanmelden. Naast informatieve workshops en een inspirerende keynote is er alle gelegenheid om te netwerken tijdens de lunch en de borrel.

Belangstellenden die niet vallen in één van bovenstaande categorieën zijn welkom en betalen € 299,-. Medewerkers van fondshuizen, asset managers die niet als sponsor of partner bij Fund Seminar zijn betrokken, kunnen zich alleen inschrijven na uitnodiging van de organisatie.

Event informatie

Organisatie: Cognito Media

Datum: 29 september 2022

Inschrijven voor: 29 september 2022

Type event: Seminar

Doelgroep: Open

Locatie: Utrecht