Techniek Bedrijven

Organisatie
ING
Datum
12 november 2021
Inschrijven voor
11 november 2021
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Young Professionals
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het evenement is alleen voor Nederlands sprekende HBO/WO studenten met maximaal twee jaar werk ervaring. Als je een profiel hebt aangemaakt ben je automatisch ingeschreven voor het evenement. Uiterlijk woensdag 3 november krijg je van ons te horen of je geselecteerd bent of niet!

Daarnaast is het niet mogelijk om maar aan één dagdeel deel te nemen. Als je je aanmeld doe je mee aan het gehele dagprogramma.

Hey student, wat bieden wij jou?

In depth cases
De casestudy is een uitgelezen mogelijkheid om, op een actieve manier, het beste in jezelf naar boven te halen. In een drie uur durende sessie word jij samen met 19 andere studenten geconfronteerd met een probleem dat in een bedrijf naar voren zou kunnen komen. Door met dit fictieve probleem aan de slag te gaan, leer je op een constructieve manier de bedrijfscultuur kennen en kom je erachter hoe het is om bij dit bedrijf te werken. Zo zet jij een stap richting een goed beginnende succesvolle carrière!

Bedrijfspresentatie
De bedrijfspresentatie is een goede mogelijkheid om een kijkje te nemen in een bedrijf en om te zien hoe jij daar als toekomstige ingenieur aan de slag kan. In een besloten vergaderruimte zal jouw gematched bedrijf een tipje van de sluier oplichten. Hierin komen alle aspecten van een bedrijf aan bod en zal het unieke wat het bedrijf het bedrijf maakt worden toegelicht. De bedrijfspresentatie zal een uur in beslag nemen. Als na dit uur jouw interesse is gewekt, kan je de recruiters en engineers benaderen voor gerichte vragen op de borrel!

Bedrijvenmarkt
De bedrijvenmarkt is de plek waar student en bedrijf elkaar kunnen vinden. Hier kan je zien wat werkend Nederland voor jou kan betekenen. Ben je ergens anders ingedeeld dan bij dat ene bedrijf, schroom niet en spreek een recruiter aan of plan een afspraak in.

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 12 november 2021

Inschrijven voor: 11 november 2021

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Young Professionals

Locatie: Rotterdam