Finance Run 2021

Organisatie
Datum
03 september 2021
Inschrijven voor
02 september 2021
Type event
Workshop
Doelgroep
Open
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op vrijdag 3 september vindt de Finance Run 2021 plaats bij de Bosbaan in Amsterdam.Ook is er een mogelijkheid om deel te nemen voor een virtuele run die plaats vindt tussen vrijdag 27 augustus en donderdag 2 september. Je bepaalt dan zelf je eigen locatie en tijd om mee te doen aan de Finance Run.

De Finance Run is ontstaan uit een initiatief van Stichting LEF en Free Style Events. De eerste Finance Run werd gehouden op vrijdag 13 september 2014 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een bekend en geliefd loop- en netwerkevenement in de financiële branche. De Finance Run brengt jaarlijks meer dan 850 lopers van tientallen bedrijventeams op de been, om elkaar op sportieve wijze te ontmoeten aan de Amsterdamse Bosbaan en met elkaar geld op te brengen voor het goede doel. Dit jaar heeft Stichting LEF het stokje overgedragen aan 2 nieuwe goede doelen: Kikid en Emma at Work.

Kikid

Kikid ontwikkelt projecten die er op gericht zijn écht in gesprek komen met jongeren over voor hen belangrijke thema’s. Thema’s zoals alcohol, drugs, relaties en seksualiteit, social media, geld en schulden, groepsdruk en (cyber)pesten.

Wat is de kracht van Kikid?

  • frisse, stoere theatervoorstellingen
  • uitgevoerd door onze jongerenexperts
  • jongeren worden bewust gemaakt van hun eigen kracht
  • diepere motivaties worden gekoppeld aan gedrag

De naam “Kikid” staat voor: Ki(of qi) = adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie + kid. Samen betekent het: kinderen in hun kracht zetten.

Emma at work

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. We dichten de kloof tussen deze jongeren en de maatschappij. Met onze GAP Track focussen we op ontwikkeling en training van jongeren vanaf 15 jaar, en samen met ons partner netwerk GAP200 zorgen we ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Emma at Work gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

In Nederland zijn er 500.000 jongeren met een fysieke aandoening die ‘gewoon’ een baan willen. Want werk zorgt ervoor dat je groeit, je je talenten ontwikkelt en dat je onderdeel bent van de samenleving. Er bestaat echter een grote kloof tussen deze jongeren en de arbeidsmarkt: het is namelijk helemaal niet zo ‘gewoon’ dat deze groep kans maakt op een baan. Emma at Work zet zich in om deze kloof te dichten!

Event informatie

Organisatie: Octas

Datum: 03 september 2021

Inschrijven voor: 02 september 2021

Type event: Workshop

Doelgroep: Open

Locatie: Amsterdam