Accounting & Controlling lunch

Organisatie
ING
Datum
08 februari 2018
Inschrijven voor
04 februari 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij specialist op het gebied van Accounting & Controlling? Dan is ons Finance traineeship iets voor jou!

Het traineeship Finance bereidt je voor op een toekomstige rol als CFO. In deze richting binnen het International Talent Programme ben jij actief op het gebied van Financial of Management Accounting. Daarnaast ontwikkel je je kennis en vaardigheden in het voorspellen van de cijfers voor de toekomst én het analyseren van de cijfers uit het verleden. Je leert met gecompliceerde rekenmodellen te werken en te rapporteren aan het managementteam. Vanaf week één heb je regelmatig contact met het senior management van ING, bijvoorbeeld tijdens een lunch met een CFO.

Lijkt dit je interessant en wil je graag werken bij ING? Meld je dan nu aan voor de Accounting & Controlling lunch op donderdag 8 februari van 12.00 tot 14.00 uur.

Jouw carrièremogelijkheden

ING geeft veelbelovende wo-afgestudeerden de kans om hun talent volop te benutten in het International Talent Programme (ITP). In dit programma, dat vier jaar duurt, geef je jouw carrière helemaal zelf vorm. Tijdens je eerste project, bijvoorbeeld bij Financial Accounting, leg je al bouwstenen voor je verdere carrière. Je komt alles te weten over bijvoorbeeld regelgevingen als Basel III en IFRS 9. Je tweede project kan op het vlak zijn van Management Accounting. Het is dan jouw taak om de mogelijkheden en de kosten van een product te analyseren. Na dit jaar ben je een hoop ervaringen rijker en ga je aan de slag in een vaste functie waar je jouw kennis verder uitbreidt. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. En laten we vooral niet vergeten te vermelden dat een avontuur in het buitenland tot de mogelijkheden behoort. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoon goed voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Tijdens deze lunch krijg je meer informatie over de mogelijkheden die ING biedt voor o.a. Accounting- & Controlling studenten en heb je de kans om al je vragen te stellen aan de aanwezige Finance trainees en onze campus recruiter.

Wil jij deze lunch bijwonen?

Mail dan je CV + korte motivatie uiterlijk zondag 4 februari naar vishaal.punwasi@ing.nl. 
Heb je vragen neem gerust contact op met Vishaal Punwasi op 06-53777493

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 08 februari 2018

Inschrijven voor: 04 februari 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam