De Delftse Bedrijvendagen

Organisatie
ING
Datum
19 februari 2018
Inschrijven voor
19 februari 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Delft
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Delftse Bedrijvendagen bestaat uit een jaarlijks traject van vier evenementen. Studenten leren solliciteren op de sollicitatietrainingen, waarna ze in contact komen met alle bedrijven op de Presentatiedagen. Daaropvolgend krijgt de student de kans om bij bedrijven langs te gaan tijdens de Inhousedagen. Ten slotte is er de mogelijkheid om een oriënterend of solliciterend gesprek te voeren tijdens de Gesprekkendagen.

Het grootste evenement van De Delftse Bedrijvendagen is de Presentatiedagen. De foyer en de kantine van het TU Delft Aula Congresscentrum worden op 19–21 februari 2018 volledig verbouwd tot een markt waar in drie dagen meer dan 150 verschillende bedrijven zichzelf presenteren met een stand. Op de beursvloer kunnen studenten met alle vragen terecht bij de werknemers van het bedrijf. Elke beursdag eindigt met een borrel, de ideale manier om op informele wijze te netwerken. Ongeveer 90 van de 150 bedrijven geven daarnaast een bedrijfspresentatie. In 40 minuten vertellen ze wat werken bij het bedrijf precies inhoudt, wat de carrièreperspectieven zijn en naar wat voor soort studenten ze precies op zoek zijn.

De beursvloer opent om 10:00. Tussen 13:00 en 14:00 wordt er lunch geserveerd voor alle studenten en bedrijven. De borrel zal vanaf 16:30 starten om de beursdag af te sluiten.

Meer informatie vind je op deze pagina.

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 19 februari 2018

Inschrijven voor: 19 februari 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Delft