Congres Risk Forum voor Banken

Organisatie
Datum
28 september 2017
Inschrijven voor
28 september 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Beslissers op het gebied van risicomanagement
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dé ontmoetingsplek voor bestuurders en beslissers op het gebied van risicomanagement voor banken

Tijdens het Risk Forum voor Banken wordt ingegaan op de kansen die een goede inrichting van uw Risk organisatie en functie bieden. Het wordt een inspirerende dag! Want dat er genoeg risico’s zijn waar rekening mee gehouden moet worden of op geageerd dienen te worden is geen vraag.

Of het nu gaat om operationeel, krediet of markt risk management, hoe mooi zou het zijn om vanuit jouw risk functie een competitive advantage voor jouw bank te kunnen creëren? Discussieer mee over hoe dit vorm kan krijgen en leer van collegae die hier al mee op weg zijn. 
Haal zo het meeste uit uw congres bezoek.

Of het nu gaat om operationeel, krediet of markt risk management, hoe mooi zou het zijn om vanuit jouw risk functie een competitive advantage voor jouw bank te kunnen creëren? Bijvoorbeeld het gebruik van Risk Management Data om te voorkomen in dezelfde valkuilen als de concurrent te stappen. En hoe waardevol zou het zijn als alle risk disciplines perfect op elkaar afgestemd zijn? Discussieer mee over hoe dit vorm kan krijgen en leer van collegae die hier al mee op weg zijn.

Deze en andere vraagstukken worden behandeld tijdens het Risk Forum voor Banken. Leer van uw collegae door naar best practices te luisteren en gebruik deze lessen om uw dagelijkse werk te verrijken. 

Ga met uw peers in gesprek tijdens de interactieve ronde tafel sessies!

Inspiration snacks

Naast het programma op maat speciaal voor Banken bieden wij u ook een aantal smakelijke Inspiration Snacks. Een moment om even uit de diepgang te komen en weer energie en inspiratie op te doen voor de volgende op maat programma onderdelen. Met dit jaar o.a:

Vernieuwen versus Verbeteren
Innoveren… Zo ongeveer het meest gebruikte woord als het gaat om toekomst bestendigheid. Waar begin je? En hoe zorg je dat er doorgepakt wordt? Begin geïnspireerd aan deze dag! 
Rob Adams, Chief Expedition officer, SixFingers

Risk mindset from another angle, lessen uit de top sport!
Gerard Kemkers, voormalig schaatser en 9 jaar lang coach van twee icoonsporters; Sven Kramer en Ireen Wüst neemt u mee in de wereld van top sport. Hoe heeft hij zo succesvol kunnen coachen, wat is hierin de kracht van het team en hoe wordt er omgegaan met tegenslagen? Luister naar zijn ervaringen, toepassingen en oplossingen.
Gerard Kemkers, Manager Topsport & Talentontwikkeling, FC Groningen

Networking experience

Tijdens het Risk Forum voor Banken bieden wij u ruimschoots de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen, bij te praten met oude bekenden en gezamenlijk tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Hoe? Met:

  • Buzzemaster
  • Ronde tafel sessies
  • Super Painstorms

Met de Super Painstorm gaan wij nog een stapje verder met elkaar! Samen werken aan een prangend vraagstuk en tot verfrissende ideeën en oplossingen komen!

Meer informatie

Als congresadviseur maak ik deel uit van het ‘Risk Forum voor Banken’ team. Graag informeer ik u over het congres of over de kortingsregeling wanneer u met meerdere collega’s het congres wilt bezoeken. 

Heeft u vragen, suggesties of interesse in deelname? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Nancy Kager 
Tel: 040 - 2 972 774 
E: n.kager@euroforum.nl

Event informatie

Organisatie: Euroforum

Datum: 28 september 2017

Inschrijven voor: 28 september 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Beslissers op het gebied van risicomanagement

Locatie: Utrecht