Human Resources lunch

Organisatie
ING
Datum
27 juni 2017
Inschrijven voor
23 juni 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Werken bij ING is werken in een dynamische omgeving. Ontdek je toekomstmogelijkheden in de HR sector en meld je aan voor de informele Human Resources lunch op dinsdag 27 juni van 11:30 tot 13.00 uur. Tijdens de lunch kun je kennismaken met ING, het HR traineeship en onze trainees. Een uitgelezen kans om al je vragen te stellen.

De Human Resources Track van het ING International Talent Programme (IITP) bereid je voor op een carrière in de HR organisatie. Als trainee ontwikkel je kennis en vaardigheden die nodig zijn om de ‘people agenda’ van ING te ondersteunen. Zoals de vaardigheden om de toekomstige workforce aan te trekken en te selecteren, het ontwikkelen en implementeren van performance management systemen, het motiveren van werknemers door compensatie structuren en het ondersteunen van werknemers gedurende hun carrière. Tijdens het traineeship krijg jij de kans om op verschillende afdelingen aan te sluiten en je te specialiseren in een expertise, zoals recruitment of performance management. Je krijgt ook de mogelijkheid om een Business Partner rol op te pakken, die je de mogelijkheid geeft om nauw samen te werken met de business en advies te geven op HR gerelateerde vraagstukken. Een positie binnen HR bij ING betekent dat je een rol speelt in het ondersteunen van onze 51.000 collega’s wereldwijd en helpt bij het behalen van strategische doelen van ING in meer dan 40 landen.

Wil jij deze lunch bijwonen?

Mail je CV uiterlijk vrijdag 23 juni naar Bart.Doornink@ing.nl. First come, first serve, dus schrijf je snel in! Voor vragen kun je contact opnemen met Bart Doornink, 06 – 2347 3107.

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 27 juni 2017

Inschrijven voor: 23 juni 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam