Meet a trainee

Organisatie
ING
Datum
01 augustus 2017
Inschrijven voor
01 augustus 2017
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij geïnteresseerd in een traineeship bij ING? Wil je meer ontdekken over de verschillende richtingen Wholesale Banking, Retail Banking, Risk, Finance, Human Resources of IT?
Ontmoet een trainee en ontdek alles over het ING traineeship!

Het ING International Talent Programme (IITP) biedt je de kans om je leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen en bereidt je voor op een sleutelpositie binnen de bank. Gedurende dit vierjarige programma werk je bij diverse afdelingen binnen een specifieke track, om zo ING op verschillende manieren te leren kennen. Daarnaast krijg je intensieve trainingen en is het een periode vol uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en je echt een verschil kunt maken voor ING.

Eén op één kennismaken

Wil jij ervaren hoe het leven van een trainee eruit ziet en een kijkje nemen op het ING kantoor? Meld je dan nu aan voor ‘Meet a trainee’. Wij koppelen jou, als ambitieuze student, aan trainees van een specifieke track naar interesse. Op deze manier kun jij één op één kennismaken en alles te weten komen over de inhoud van het traineeship en dagelijkse werkzaamheden van een trainee.

Nieuwsgierig? Ben je laatstejaars bachelor of masterstudent en voldoe je aan de criteria voor het ING traineeship? Geef je dan nu op! Stuur je naam, emailadres en CV op naar campus.recruitment@ing.nl. Binnen een week laten wij jou weten of je geselecteerd bent voor ‘Meet a trainee’ en plannen we een afspraak voor je in!

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 01 augustus 2017

Inschrijven voor: 01 augustus 2017

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam