ABN AMRO Beyond Banking Days - 9-10-11 juni

Organisatie
Datum
09 juni 2017
Inschrijven voor
08 juni 2017
Type event
Workshop
Doelgroep
banking professionals
Locatie
SugarCity te Halfweg
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Challenge Banking as you know it
Doe inspiratie op en deel jouw visie en ideeën over de toekomst van bankieren tijdens de ABN AMRO Beyond Banking Days op 9, 10 en 11 juni.

Dat bankieren in de toekomst radicaal anders zal zijn, is zeker. Snel ontwikkelende technologie, challengers, veranderende klantwensen en nieuwe regelgeving dwingen verandering af.

Tijdens een 3-daags programma komen relevante ontwikkelingen van binnen en buiten de financiële sector aan bod. Met inspirerende key-note speeches, workshops onder leiding van gerenommeerde experts en een 48 uur-durende hackathon daagt ABN AMRO je uit inspiratie te komen opdoen en jouw ideeën en visie te delen met bankiers, fintechs, toezichthouders, klanten, studenten, techneuten, belangenorganisaties, NGO's en anders geïnteresseerden.
Beyond Banking Days

Bouw mee aan de toekomst van bankieren
Onder de bevestigde sprekers van het event zijn onder andere David Brear, bekend fintech expert en  Sean Carney, Chief Design Officer van Philips. De komende weken lees je op www.beyondbanking.nl wie de andere sprekers zullen zijn.

De hackathon biedt deelnemers in teams van maximaal 5 personen de kans om hun gaafste ideeën voor bankieren in de toekomst nú al te realiseren. Voor de winnaars staat een mooie set prijzen klaar.

Daphne de Kluis, CEO Commercial Banking: "Hoe bankieren in de toekomst er precies uit zal zien, weet niemand. Zeker is dat we vanuit ABN AMRO continue kijken naar nieuwe manieren om waarde te kunnen toevoegen voor onze klanten. Ik nodig je van harte uit om in een mooi en divers gezelschap mee te denken en te bouwen aan  de toekomst van bankieren!"

Lees meer over dit evenement of meld je aan via beyondbanking.nl.  

Partners Beyond Banking Days
Tijdens het event worden relevante relevante ontwikkelingen van binnen en buiten de financiële sector besproken. Partners van de ABN AMRO Beyond Banking Days zijn onder andere Github, Transavia, Philips Hue, Exact, Microsoft, IBM, en Messagebird.

Event informatie

Organisatie: ABN AMRO

Datum: 09 juni 2017

Inschrijven voor: 08 juni 2017

Type event: Workshop

Doelgroep: banking professionals

Locatie: SugarCity te Halfweg