Compliance & Risk Congres 2017

Organisatie
Datum
20 juni 2017
Inschrijven voor
20 juni 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 20 juni aanstaande organiseert Vortex Consultancy weer het jaarlijkse Compliance & Risk Congres. Dit jaar is het in Mediaplaza binnen Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van dit jaar is Permanent Change & Disruption: Een continue stroom van verandering. Ongekende kansen. Ongekende risico’s. Allerlei krachten hebben een enorme impact op organisaties die hun bestaande businessmodellen volledig verstoord zien worden. Terwijl de financiële sector nog altijd werkt aan het herstel van vertrouwen en de reputatieschade die ze heeft opgelopen als gevolg van de kredietcrisis, zorgen innovaties als Blockchain, Fintech en Insurtech voor nieuwe uitdagingen. En wat te denken van maatschappelijke initiatieven zoals duurzaamheid en ethiek, of van de globalisering en harmonisering van markten en de wet- en regelgeving die daarmee gepaard gaat?

Dezelfde ontwikkeling zien we ontstaan binnen andere sectoren. Wat te denken van de discussie over “onze veiligheid” versus “privacy”, van de sterke roep om een effectievere en efficiëntere overheid, van voedsel en voedselveiligheid, of van de zich snel wijzigende zorgsector. Wat betekent dit voor ons vakgebied? En hoe kunnen toezichthouders nog adequaat toezicht houden in deze snel veranderende wereld, waar wet- en regelgeving continu worden ingehaald door de ontwikkelingen?  En wat betekent dat dan voor bijvoorbeeld de financiële sector die als randvoorwaardelijk wordt gezien voor economische stabiliteit en groei?

Het Compliance & Risk Management Congres 2017 brengt alle belangrijke spelers samen: van disruptors tot aan compliance- en risk professionals. En niet onbelangrijk: de praktijk. Hoe kunnen organisaties omgaan met de veranderingen en de disruptors en hoe pakken we de kansen die deze veranderingen ons brengen? Onder de vakkundige leiding van Jort Kelder brengen wij u een inspirerend programma. Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op de speciale congesreswebsite: www.complianceriskcongres.nl.

Event informatie

Organisatie: Vortex Consultancy

Datum: 20 juni 2017

Inschrijven voor: 20 juni 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance Professionals

Locatie: Utrecht