Inhousedag ABN AMRO Rotterdam

Organisatie
Datum
02 februari 2017
Inschrijven voor
29 januari 2017
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In het kort

Kom kennis maken met de wondere wereld van retail, private banking en zakelijk bankieren! Ambieer jij een commerciële functie of stage? Is voor jou elke klant de belangrijkste, en zorg jij ervoor dat zij/hij zich in elke situatie begrepen en geholpen voelt? Kom er nu achter hoe het is om als starter binnen ABN AMRO in Rotterdam aan de slag te gaan. Meld je dan nu aan voor de Inhousedag in Rotterdam op donderdag 2 februari 2017.

Tijdens deze dag kom je op een informele manier meer te weten over wie we zijn, wat we doen en wat we jou als ambitieuze starter te bieden hebben.

Je werk

Eén ding is zeker: wanneer je aan de slag gaat bij ABN AMRO krijg je alle kansen om jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen. In Rotterdam kun je aan de slag in diverse uitdagende functies op het gebied van Retail Banking, Private Banking of Commercial Banking.

ABN AMRO biedt verschillende producten en diensten aan voor de meest uiteenlopende klanten. Allemaal met hun eigen behoeften, vragen en uitdagingen. Van studenten tot ZZP'ers en van de bakker in het dorp tot wereldwijde multinationals. Om hen te bedienen en succesvol te laten zijn, hebben we ons georganiseerd in verschillende divisies: Corporate Banking, Retail & Private Banking, Functions en TOPS (Technology, Operations & Property Services). In ons kantoor in Rotterdam focussen wij op ons vooral op Retail Banking, Private Banking en Commercial Banking.

Je profiel

Ben jij student (HBO/WO) in je 3e of 4e jaar? Wil je blijven leren en groeien? Meld je dan nu aan voor deze Inhousedag! En samen komen we er achter of werken bij ABN AMRO Rotterdam iets voor je is.

Wat kan je verwachten?

  • Een presentatie over de verschillende startersfuncties bij ABN AMRO in Rotterdam;
  • Presentaties over de verschillende business lines;
  • Een rondleiding door het kantoor en een retail kantoor;
  • De kans om al je vragen te stellen aan werknemers van diverse afdelingen;
  • Een informele borrel samen met werknemers van ABN AMRO;
  • Kom er achter of werken bij ABN AMRO iets voor jou is.

Interesse?

  • Wat: Commerciële Inhousedag ABN AMRO Rotterdam;
  • Wanneer: donderdag 2 februari 2017 12:30 – 18:30 (vanaf 17:00 start de borrel);
  • Waar: ABN AMRO Rotterdam, Coolsingel 93;

We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus meld je nu aan. Dit kan tot en met zondag 29 januari 00:00. Graag horen we bij je motivatie wie je bent, welke studie je doet en in welke fase van je studie je op dit moment zit.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Anne Siegel, graduate recruiter via anne.siegel@nl.abnamro.com of bel: 020-2680154.

Event informatie

Organisatie: ABN AMRO

Datum: 02 februari 2017

Inschrijven voor: 29 januari 2017

Type event:

Doelgroep: Studenten