Risk/Finance lunch

Organisatie
ING
Datum
26 oktober 2016
Inschrijven voor
26 oktober 2016
Type event
Doelgroep
Young Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als Finance trainee bij ING ontwikkel je je kennis en vaardigheden in het voorspellen van de cijfers voor de toekomst én het analyseren van de cijfers uit het verleden. Daarnaast leer je als Risk trainee de waarschijnlijkheid van bepaalde risico's te identificeren, meten, analyseren en beoordelen en help je zo om onze financiële stabiliteit te waarborgen. Je maakt vanaf moment één direct onderdeel uit van een van de afdelingen die gezamenlijk de drijvende kracht vormen achter deze aanpassingen.

Lijkt dit je interessant en wil je graag werken bij ING? Meld je dan nu aan voor de ING Risk/Finance Lunch op woensdag 26 oktober 2016 van 12.00 tot 13.30 uur.

Lunch with ING

Jouw carrièremogelijkheden

ING geeft veelbelovende wo-afgestudeerden de kans om hun talent volop te benutten in het ING International Talent Programme (IITP). In dit programma, dat drie jaar duurt, geef je jouw carrière helemaal zelf vorm. Gedurende het traineeship werk je binnen diverse afdelingen, zo leer je ING op verschillende manieren kennen. Daarnaast volg je intensieve trainingen en is het een periode vol uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en je echt een verschil kunt maken voor ING.

Tijdens deze lunch krijg je meer informatie over de mogelijkheden dat het ING traineeship biedt en heb je de kans om al je vragen te stellen aan de aanwezige Risk en Finance trainees en recruiters.

Wil je deze lunch bijwonen?

Mail dan je CV uiterlijk donderdag 20 oktober 2016 naar Bart.Doornink@ing.nl 

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 26 oktober 2016

Inschrijven voor: 26 oktober 2016

Type event:

Doelgroep: Young Professionals