ABN AMRO Inhousedag Mei

Organisatie
Datum
31 mei 2013
Inschrijven voor
25 mei 2013
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Is werken bij ons iets voor jou?

Een bank; je hoort er genoeg over in het nieuws. Je hebt er één nodig om je betalingen te doen en straks misschien je eerste huis te kopen. Maar een bank als werkgever: heb je daar wel eens aan gedacht? 

Zoveel mogelijkheden, zoveel richtingen. De keuze is aan jou.

Zoveel mogelijkheden ..
Binnen ons traineeship Next Generation Professionals kies je direct voor een specifieke richting. Heb je managementambities? Spreken zaken als projectmanagement, relatiemanagement of interne consultancy je aan? Of ben jij degene met dat analytische oog om onze interne processen door te lichten? Of duik je liever de finance in? Bij ABN AMRO kun je alle kanten op. Je kunt een keuze maken uit verschillende startrichtingen binnen ons traineeship. Het biedt de mogelijkheden om je te oriënteren op wat echt bij jou past.

Een ding is zeker, bij alle richtingen sta JIJ centraal. Ons programma richt zich zowel op inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Het doel is jou voor te bereiden op een sleutelpositie binnen de bank. Een mooi programma dat een vliegende start voor je carrière kan betekenen.

Spreekt dit je aan?
Spreekt dit jou aan? Je bent net of bijna afgestudeerd en de wereld ligt aan je voeten. Maar wat ga je doen? 

Tijdens de Algemene Inhousedag op 31 mei komen we er graag samen met jou achter of werken bij ons iets voor jou is. Ontmoet onze recruiters en trainees en stel al je vragen! 

Meer weten? Neem contact op met Alexander, Ellen of Hein (020 628 0154)

Aanmelden: Meld je aan voor 25 mei.

Wat: Algemene Inhousedag 
Wanneer: vrijdag 31 mei 12.00 -18.00 
Waar: Hoofdkantoor te Amsterdam

Event informatie

Organisatie: ABN AMRO

Datum: 31 mei 2013

Inschrijven voor: 25 mei 2013

Type event:

Doelgroep: Studenten