Inhousedag Retail Banking & Wholesale Banking

Organisatie
ING
Datum
12 mei 2016
Inschrijven voor
03 mei 2016
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als student het bankieren veranderen?
Deel je ideeën op onze inhousedagen

De financiële wereld is een snel veranderende omgeving. Daarbij nemen we bij ING geen afwachtende houding aan, maar nemen het initiatief. Bij ING bedienen we zowel de klant als de maatschappij als geheel en zijn we continu op zoek naar manieren om te verbeteren. Innovatie en flexibiliteit spelen hierbij een belangrijke rol. Ben jij overtuigd van je eigen talent en werk je graag in een flexibele omgeving? Dan pas je zeker in het plaatje!

ING - Traineeship

Ons doel is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. Als trainee in het ING traineeship; het ING International Talent Programme (IITP) word je uitgedaagd je talenten in te zetten om de financiële sector vanuit ING te verbeteren. Tijdens het traineeship krijg je intensieve trainingen, opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen.

De manier om je sollicitatie te starten: kom naar een van de ING inhousedagen in mei. Wij geven je de kans om een kijkje te nemen binnen de bank en  kijken er naar uit je te ontmoeten. Deel jouw ideeën over hoe jij bankieren wil veranderen tijdens onze inhousedagen. Wil jij ook impact hebben op de bank van de toekomst? How will you change banking?

Wat kun je verwachten?

We hebben een interessante dag voor je georganiseerd waarin je een goed beeld krijgt van ING, de werkzaamheden als trainee en de uitdagingen waar ING voor staat.

Een sneak preview uit het programma:

  • Proef de ING cultuur en kom alles te weten over het ING traineeship
  • Ontmoet huidige trainees, die je alles vertellen over hun ervaringen en uitdagingen
  • Kennismaken met ons senior management
  • Werken aan een case gebaseerd op de dagelijkse realiteit
  • Zie met eigen ogen dat werken bij een bank anders is dan je nu misschien denkt

Hoe kan je solliciteren?

Voordat je je aanmeldt voor een van de inhousedagen, raden we je aan om je eerst te verdiepen in alle vijf richtingen van het IITP. Kies het programma  dat  het beste bij jouw kwaliteiten en ambities past. Neem ook alvast een kijkje naar de selectieprocedure van het IITP.  

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 12 mei 2016

Inschrijven voor: 03 mei 2016

Type event:

Doelgroep: Studenten