Retail Banking Lunch

Organisatie
ING
Datum
26 april 2016
Inschrijven voor
21 april 2016
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Werken bij ING is werken in een dynamische omgeving. ING is erop gericht de financiële dienstverlening aan onze klanten gemakkelijker te maken. Als Retail Banking trainee ben je continu bezig om de dienstverlening van ING te verbeteren. Om financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter te maken. De behoeften van de klant staan te allen tijde centraal.

Lijkt dit je interessant en wil jij als trainee impact hebben op de toekomst van bankieren? Ontdek je toekomstmogelijkheden en meld je aan voor de informele Retail Banking lunch op dinsdag 26 april van 12:00 - 13.30 uur.

Retail banking lunch

Jouw carrièremogelijkheden

De richting Retail Banking binnen het traineeship van ING bereidt je voor op een brede en gevarieerde carrière binnen de bank. Lijkt het je interessant om strategische projecten te managen of loop je warm voor het verbeteren van processen binnen de hele bank? Met het Retail Banking traineeship kun je vele kanten op binnen Particulieren, Zakelijk of Operations. Zeker is dat je klaargestoomd wordt voor een sleutelpositie binnen de bank. In dit programma, dat vier jaar duurt, geef je jouw carrière helemaal zelf vorm. Tijdens het traineeship werk je binnen diverse afdelingen, zo leer je ING op verschillende manieren kennen. Daarnaast volg je intensieve trainingen en is het een periode vol uitdagingen. Zo haal je het beste uit jezelf  en kun je echt een verschil maken, voor ING én voor jezelf.

Tijdens deze lunch maak je kennis met onze Retail Banking trainees en recruiter. Je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen over ING, werken bij ING en het ING traineeship.

We kijken er naar uit je te ontmoeten en horen dan graag wat jouw ideeën zijn over hoe jij bankieren wil veranderen. How will you change banking?

Wil je deze lunch bijwonen?

Interesse om te starten in het traineeship Retail Banking? En wil jij je laatste vragen stellen aan de trainees? Mail je CV uiterlijk donderdag 21 april naar Lieke.van.Geelen@ing.nl.  Voor vragen kun je contact opnemen met Lieke van Geelen, 06 – 1024 1371.

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 26 april 2016

Inschrijven voor: 21 april 2016

Type event:

Doelgroep: Studenten