Risk borrel

Organisatie
ING
Datum
14 april 2016
Inschrijven voor
11 april 2016
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Werken bij ING is werken in een snel veranderende omgeving. Daarbij nemen we bij ING geen afwachtende houding aan, maar nemen het initiatief. Als Risk trainee leer je de waarschijnlijkheid van bepaalde risico's te identificeren, meten, analyseren en beoordelen en help je zo om onze financiële stabiliteit te waarborgen. Je maakt vanaf moment één direct onderdeel uit van een van de afdelingen.

Lijkt dit je interessant en wil jij als trainee impact hebben op de toekomst van bankieren? Meld je dan nu aan voor de ING Risk borrel op donderdag 14 april 2016 van 16.00 tot 18.30 uur.

Drinks with ING

Jouw carrièremogelijkheden

Binnen het ING traineeship heb je de mogelijkheid om je leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen en je voor te bereiden op senior management functies. In dit programma, dat drie jaar duurt, geef je jouw carrière helemaal zelf vorm. Tijdens het traineeship werk je binnen diverse afdelingen, zo leer je ING op verschillende manieren kennen. Daarnaast volg je intensieve trainingen en is het een periode vol uitdagingen. Zo haal je het beste uit jezelf  en kun je echt een verschil maken, voor ING én voor jezelf.

Tijdens deze borrel krijg je meer informatie over de mogelijkheden die het ING traineeship biedt en heb je de kans om al je vragen te stellen aan de aanwezige Risk trainees en recruiter.

We kijken er naar uit je te ontmoeten en horen dan graag wat jouw ideeën zijn over hoe jij bankieren wil veranderen. How will you change banking?

Wil je deze borrel bijwonen?

Mail dan je CV uiterlijk maandag 11 april naar Bart.Doornink@ing.nl 

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 14 april 2016

Inschrijven voor: 11 april 2016

Type event:

Doelgroep: Studenten