IT Inhousedag

Organisatie
ING
Datum
20 mei 2015
Inschrijven voor
13 mei 2015
Type event
Doelgroep
Derdejaars Bachelor en Master studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij je IT carrière maken binnen een uitdagende en snel veranderende sector als de financiële dienstverlening? En ben je klaar voor een toekomstige rol in een IT Scrum team of, op langere termijn, als IT Manager? Wil jij als trainee impact hebben op de toekomst van bankieren? Het ING Traineeship geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities binnen IT te ontwikkelen. How will you change banking?
  
Als een trainee in het Information Technology programma werk je op het snijvlak van Business en IT, waarbij het zwaartepunt ligt bij projecten met een meer technische IT-insteek. Je draagt bij aan de ontwikkeling van innovatieve, betrouwbare en efficiënte technologische oplossingen die beantwoorden aan de veranderende behoeften van de klant. Zo help je onze dienstverlening makkelijker te maken en een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen.

Tijdens het traineeship ontvang je intensieve trainingen en opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Je creëert je eigen kansen en je geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen.

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het ING Inhouse event Information Technology op woensdag 20 mei 2015. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en hoe jij bankieren wil veranderen. Kom jij het verschil maken?

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Tijdens deze IT Inhousedag ervaar je hoe belangrijk IT voor ING is.

Sneak preview uit het programma: 

  • Ontdek hoe belangrijk IT is binnen ING
  • Je maakt kennis met ons IT senior management
  • Presentatie en rondleiding over innovatie bij ING
  • Werken aan een real life case
  • Ontmoet huidige IT trainees die je alles vertellen over hun uitdagingen en het ING Traineeship
  • Proef de ING cultuur en kom alles te weten over het ING Traineeship

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen voor 13 mei 2015, voor 12.00 uur.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:

  • Derdejaars Bachelor en Master studenten
  • Bij voorkeur in de studierichting: Computer Science, Informatica of Software/Computer Engineering

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Information Technology programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag.

WIL JE DIT NAJAAR STARTEN?
Deelname aan de inhousedag helpt je op weg om een plek te bemachtigen in het IT programma. Na het inhouse event kan je binnen een paar weken de selectieprocedure afronden.  

Als je wilt starten per 1 oktober 2015, zorg dan dat je na het inhouse event beschikbaar bent voor de volledige selectieprocedure.

  • Deadline Inhouse event Information Technology: 13 mei 2015
  • Inhouse event Information Technology: 20 mei 2015

WIL JE IN HET VOORJAAR VAN 2016 STARTEN?
Dit event is een mooie kans om elkaar te leren kennen. Je krijgt inzicht in ING en haar IT trainees. Je bent dus van harte welkom om je aan te melden. 

WIL JE EERST LIEVER PERSOONLIJK CONTACT?
Neem gerust contact op met onze recruiter om je vragen te stellen.

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 20 mei 2015

Inschrijven voor: 13 mei 2015

Type event:

Doelgroep: Derdejaars Bachelor en Master studenten