Meet and greet ING engineers

Organisatie
ING
Datum
22 oktober 2014
Inschrijven voor
15 oktober 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Innovatie bij ING: Stemherkenning voor mobiel bankieren
Vorige week introduceerde ING als eerste bank in Europa stembediening in de Mobiel Bankieren App onder de naam Inge. Met Inge is het mogelijk om handsfree te bankieren. Het is een alternatief voor het gebruik van een touchscreen. De gebruiker kan door middel van zijn stem opdrachten geven aan Inge die vervolgens worden uitgevoerd. Met de toevoeging van stembediening in de Mobiel Bankieren App speelt ING in op de trend dat het bedienen van apparaten met de stem in de toekomst steeds gebruikelijker wordt. Stembediening in de ING Mobiel Bankieren App is vanaf half september beschikbaar.

Wil jij als IT-er weten hoe deze toepassing gebouwd is? Hoe werkt een DevOps team en hoe werk je hierin continu samen met de business? Wat betekent het voor onze engineers om aan dit soort innovatieve toepassingen te werken? We delen het graag met je tijdens onze ‘Engineer Meet and Greet’ op woensdag 22 oktober. Tijdens dit event hoor je meer over innovatie en toekomst van bankieren. Maar ook de achtergrond van het ontstaan van Inge. Daarna zal er een informele borrel zijn met engineers van ING waar je al je vragen kunt stellen.

Locatie:  PR centrum, hoofdkantoor  ING, Amsterdam Zuid-Oost
Tijd:      15.00 – 17.30 uur

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan, voor woensdag 15 oktober, door een mail te sturen naar Sanne Thomas (Sanne.thomas@ing.nl).

Het definitieve programma en een routebeschrijving ontvang je later bij de bevestiging van je deelname.

Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen hebben kan het zijn dat we je helaas niet definitief kunnen uitnodigen. We nodigen je dan graag uit voor een volgend evenement.

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 22 oktober 2014

Inschrijven voor: 15 oktober 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten