Inhouse event Information Technology

Organisatie
ING
Datum
16 mei 2014
Inschrijven voor
08 mei 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij je IT carrière maken binnen de uitdagende sector als de financiële dienstverlening? En ben je klaar voor een toekomstige rol in een IT Scrum team of, op langere termijn, als IT Manager? Het ING International Talent Programme geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities binnen IT te ontwikkelen.

Als een trainee in het Information Technology programma werk je op het snijvlak van Business en IT, waarbij het zwaartepunt ligt bij projecten met een meer technische IT-insteek. Je draagt bij aan de ontwikkeling van innovatieve, betrouwbare en efficiënte technologische oplossingen die beantwoorden aan de veranderende behoeften van de klant. Zo help je onze dienstverlening makkelijker te maken en een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen.

ING Inhouse Days

Tijdens het traineeship ontvang je intensieve trainingen en opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Je creëert je eigen kansen en je geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen. Bekijk hier een filmpje waarin onze IT trainees vertellen over hun ervaringen.

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het ING Inhouse event Information Technology op  vrijdag 16 mei 2014. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en waar je heen wilt. Together we’ll get you there!

Wat kan je verwachten?
Tijdens deze IT Inhousedag ervaar je hoe belangrijk IT voor ING is.

Sneak preview van het programma:

  • Ontdek hoe belangrijk IT is binnen ING
  • Presentatie van de CIO NL
  • Presentatie en rondleiding over innovatie bij ING
  • Werken aan een real life case
  • Ontmoet huidige IT trainees die je alles vertellen over hun uitdagingen en het IITP
  • Proef de ING cultuur

Hoe kan je solliciteren?
Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen voor 8 mei, voor 12.00 uur.  

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Information Technology programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag.

Wil je al dit najaar starten?
Deelname aan de inhousedag helpt je op weg om een plek te bemachtigen in het IT programma. Na het inhouse event kan je binnen een paar weken de selectieprocedure afronden. Je kan hier meer informatie over de selectieprocedure van het ING International Talent Programme vinden.

Als je wilt starten per 1 oktober, zorg dan dat je na het inhouse event beschikbaar bent voor de volledige selectieprocedure.

Wil je in het voorjaar van 2015 starten?
Dit event is een mooie kans om elkaar te leren kennen. Je krijgt inzicht in ING en haar IT trainees. Je bent dus van harte welkom om je aan te melden.

Wil je liever eerst persoonlijk contact?
Neem gerust contact op met onze recruiter om je vragen te stellen:

Rob van der Kruijs: rob.van.der.kruijs@ing.nl

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 16 mei 2014

Inschrijven voor: 08 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten