Inhousedag Retail Banking & Commercial Banking

Organisatie
ING
Datum
08 mei 2014
Inschrijven voor
01 mei 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij je carrière binnen de financiële dienstverlening een kick-start geven? En ben je klaar voor een toekomstige rol  binnen een dynamische werkomgeving? Het ING International Talent Programme (IITP) geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities te ontwikkelen, terwijl we samen werken om ons bedrijf te verbeteren.

Als trainee binnen ING, ontwikkel je een breed scala aan kennis en vaardigheden op verschillende gebieden. Je krijgt alle mogelijkheden om je ideeën op tafel te leggen en ons te helpen om onze dienstverlening aan de klant  te verbeteren. Als  trainee binnen Retail Banking zijn je vaardigheden en kennis meer toegespitst op het gebied van management & Retail Banking. Als trainee in het Commercial Banking programma zijn deze meer toegespitst op het gebied van management & Corporate Banking. Hierdoor ben je in staat om onze corporate klanten gestructureerde fiananciële oplossingen te bieden.

ING Inhouse Days

Tijdens beide traineeships krijg je intensieve trainingen en opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Je creëert je eigen kansen en geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen.

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het gecombineerde ING Inhouse event voor de tracks Retail Banking en Commercial Banking op donderdag 8 mei 2014. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wat je denkt en waar je heen wilt. Together we’ll get you there!

Wat kan je verwachten?
We hebben een interessante dag voor je georganiseerd waarin je een volledig beeld krijgt van banking, ING en de uitdagingen binnen ING

Sneak preview uit het programma:

  • Maak kennis met onze CEO NL
  • Je gaat werken aan een case gebaseerd op de dagelijkse realiteit
  • Je komt in contact komt met de huidige Retail Banking en Commercial Banking trainees, die je alles vertellen over hun uitdagingen

Hoe kan je solliciteren?
Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen voor 1 mei, 9.00 uur.

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Retail Banking of Commercial Banking programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag.

Wil je al dit najaar starten?
Deelname aan de inhousedag helpt je op weg om een plek te bemachtigen in het programma van jouw keuze. Na het inhouse event kan je binnen een paar weken de selectieprocedure afronden. Je kan hier meer informatie over de selectieprocedure van het IITP vinden.

Wil je starten in oktober, zorg dan dat je na het inhouse event beschikbaar bent voor de volledige selectieprocedure.   

Wil je in het voorjaar van 2015 starten?
Dit event is een mooie kans om elkaar te leren kennen. Je krijgt inzicht in ING en haar trainees. Je bent dus van harte welkom om je aan te melden.

Wil je liever eerst persoonlijk contact?
Neem gerust contact op met een van onze recruiters om je vragen te stellen:

Marlon van der Bildt: marlon.van.der.bildt@ing.nl
Charis Pattikawa: charis.pattikawa@ing.nl

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 08 mei 2014

Inschrijven voor: 01 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten