Inhousedag Risk & Finance

Organisatie
ING
Datum
07 mei 2014
Inschrijven voor
30 april 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij je carrière binnen de financiële dienstverlening een kick-start geven? Heb je affiniteit met cijfers? Kom dan naar onze Risk en Finance Inhousedag! Op deze gecombineerde Risk en Finance inhousedag gaan wij apart in op deze twee tracks binnen het IITP. Ook nemen we je mee hoe deze twee domeinen met elkaar samen werken.

En ben je klaar voor een toekomstige rol als High-Value Risk Specialist, of manager van Risk Specialisten? Of ben je meer geïnteresseerd in accounting en control en wil je Accountant of, op termijn, als Financial Manager of Business Consultant aan de slag?

Het ING International Talent Programme (IITP) geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities te ontwikkelen, terwijl we samen werken om ons bedrijf te verbeteren.

ING Inhouse Days

Als een trainee in het Risk of Finance programma ontwikkel je een breed scala aan kennis en vaardigheden. In het Risk programma leer je de waarschijnlijkheid van bepaalde risico's  te identificeren, meten, analyseren en beoordelen en help je zo om onze financiële stabiliteit te waarborgen. In het Finance programma resulteren de opgedane kennis en vaardigheden in zowel het voorspellen van de cijfers voor de toekomst als het analyseren van het verleden. Je ervaart direct hoe het is om complexe rekenmodellen te verwerken en te moeten rapporteren aan het management team.

Tijdens beide traineeships ontvang je intensieve trainingen, opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht een verschil kunt maken bij ING. Je creëert eigen kansen en je geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen.

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het gecombineerde ING Inhouse event voor de tracks Risk & Finance op woensdag 7 mei 2014. Tijdens deze dag geven we je graag een goed beeld hoe de diverse disciplines binnen de ING met elkaar samenwerken en welke rol jij als trainee hierin kan hebben. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en waar je heen wilt. Together we’ll get you there!

Wat kan je verwachten?
We organiseren een interessante dag waar je de kans krijgt om:

  • naar een presentatie van een senior Risk & Finance manager te luisteren
  • te ontdekken wat het ING International Talent Programme inhoudt
  • deel te nemen aan een real life Risk & Finance case
  • kennis te maken met en je vragen te stellen aan huidige Risk & Finance Trainees

Hoe kan je solliciteren?
Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen voor 30 april, 9.00 uur.

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Risk of Finance programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag.

Wil je al dit najaar starten?
Deelname aan de Inhousedag helpt je op weg om een plek te bemachtigen in het Risk of Finance programma. Na het Inhouse event kan je binnen een paar weken de selectieprocedure afronden. Je kan hier meer informatie over de selectieprocedure van het ING International Talent Programme vinden.

Als je per 1 oktober wilt starten, zorg dan dat je na het Inhouse event beschikbaar bent voor de volledige selectieprocedure.

Wil je in het voorjaar van 2015 starten?
Dit event is een mooie kans om elkaar te leren kennen. Je krijgt inzicht in ING en haar trainees. Je bent dus van harte welkom om je aan te melden!
Wil je liever eerst persoonlijk contact?

Neem gerust contact op met een van onze recruiters om je vragen te stellen:

Rik van der Eng: rik.van.der.eng@ing.nlRob van der Kruijs: rob.van.der.kruijs@ing.nl

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 07 mei 2014

Inschrijven voor: 30 april 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten