Jaarcongres Finance Transformation 2014

Organisatie
Datum
27 november 2014
Inschrijven voor
26 november 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Jaarcongres Finance Transformation 2014

Finance Transformation is het jaarcongres voor CFO’s, senior finance professionals en group controllers van grote (inter)nationale organisaties. Het congres biedt u alles wat u maar kunt verwachten van een topevenement: inspiratie, kennis, boeiende discussies, meer dan 400 financiële collega's en een hoog niveau aan hospitality. 

Meer informatie en aanmelden?

Ga voor meer informatie naar finance-transformation.nl en meld u direct aan.

Investering:

€ 1195 of 2390,- (Excl. BTW)

Datum: 

27 november 2014,

Onderwerpen:

Subthema’s die worden behandeld, zijn transformatie, scenario thinking, innovatie, eenvoud et cetera. Momenteel zijn wij nog druk bezig met het samenstellen van het definitieve programma, deze zullen wij zo snel mogelijk online zetten.

6 PE-uren:

Dit programma levert accountants en controllers 6 PE-uren op.

Programma

Voor het programma van het Jaarcongres Finance Transformation kunt u terecht op Finance-Transformation.nl.

Ontmoet

Het Jaarcongres Finance Transformation is het jaarlijkse evenement voor CFO’s, senior financial professionals en group controllers, werkzaam voor organisaties of afdelingen met 100-1000 werknemers. Het Jaarcongres Finance Transformation biedt de bezoeker alles wat hij maar kan verwachten van een topevenement: inspiratie, interactie, know-how, 350 collega's van senior financieel management en een hoog niveau aan hospitality.

Info

6 PE-uren: Dit programma levert accountants en controllers 6 PE-uren op. Meer informatie over PE-uren

Bel voor meer informatie of een brochure: 020 6390008 Alex van Groningen Corporate Finance Training, Burgemeester Haspelslaan 63, 1181 NB, Amstelveen.\

Investering 
De investering bedraagt €1.195 voor de doelgroep: CFO’s en group/corporate controllers, op dit moment daadwerkelijk werkzaam voor organisaties of afdelingen met 250-1000 werknemers.
De investering bedraagt € 2.390 voor mensen die niet tot de doelgroep behoren: Interim Financials, sales managers, account managers, consultants of intermediairs gericht op de markt voor controllers behoren niet tot de doelgroep. Medewerkers van organisaties die niet tot de doelgroep behoren hebben uitsluitend toegang tot het jaarcongres indien een partner hier een eigen medewerkerskaart voor gebruikt of indien er een toegangskaart wordt gekocht tegen een niet-doelgroep tarief. Stuur uw visitekaartje mee.
Consumpties en documentatie zijn inbegrepen.
Annuleren is helaas niet mogelijk. Een vervanger sturen kan in overleg wel, mits van een vergelijkbaar niveau en functie.

Locatie 
Dit programma vindt plaats in NH Krasnapolsky te Amsterdam. Indien u wilt overnachten reserveert u tegen speciaal tarief -voor eigen rekening- een kamer.

Algemene voorwaarden Onze Algemene Voorwaardenzijn van toepassing.

Annuleren Als u onverhoopt bent verhinderd, kunt u zich kosteloos door een collega laten vervangen. Ook kunt u -een tot drie werkdagen- de datum waarop u deelneemt wijzigen (100 euro). Schriftelijk annuleren kan tot 30 dagen voor aanvang van oorspronkelijke deelname onder berekening van 100 euro administratiekosten exclusief BTW.

PE-PUNTEN Zie hiervoor de regelingen van de Register Controllers en de NOVAA/ NIVRA. PE-Punten.

In Company We kunnen voor u op maat in-company trainingen Finance Transformation organiseren. Dat is een goede optie als u 5 of meer medewerkers wilt trainen. Bel voor informatie of een offerte met Ivo ten Hoorn op 020 6390008.

Event informatie

Organisatie: Alex van Groningen

Datum: 27 november 2014

Inschrijven voor: 26 november 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals