Corporate Growth Summit

Organisatie
Datum
10 september 2014
Inschrijven voor
09 september 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Corporate Growth Summit

Meer kennis en meer deals. Dat is de belofte van het M&A Forum. De exclusieve borrel voor professionals werkzaam in M&A, Private Equity en Corporate Finance. Hoor uit de eerste hand waar je collega’s mee bezig zijn. Zorg dat je eerder geïnformeerd bent over opportunities en vergroot de kans dat jij de deal doet. 

Deelname is gratis voor leden van de M&A Community en de CFO Association. Naast uitnodigingen voor 10 jaarlijkse M&A Forums, het Private Equity Summit in het voorjaar en het Corporate Growth Summit in het najaar ontvangen leden M&A Magazine en hebben leden gratis toegang tot de M&A Database en M&A Leaque Tables. Word hier lid van de M&A Community.

Investering:

€ 595 per jaar voor een lidmaatschap van de M&A Community. Word nu lid,- (Excl. BTW)

Datum:

10 september 2014, KPMG, Amstelveen

Onderwerpen:

De nieuwste trends & ontwikkelingen in M&A Netwerken

Programma

Op de agenda van het M&A Café (18:00 - 20:00 uur) staat borrelen en netwerken centraal. Je wordt welkom geheten door Willem van Oosten, community manager M&A. Met altijd meer dan 100 toppers aanwezig is de kans groot dat je (in de wandelgangen of tijdens de borrel) getipt zult worden op lucratieve deals. Van 19.00-19.15 blikt Willem van Oosten terug op de grootste deals van de afgelopen periode. 

Ontmoet

Op het M&A Café (18:00 - 20:00 uur) ontmoet je collega professionals werkzaam in M&A, Private Equity en Corporate Finance. De meeste bezoekers zijn werkzaam op en rond de Zuidas en kunnen te voet naar de borrels komen. Het merendeel van de professionals op de borrels is betrokken bij deals in de mid-market en groter. MKB adviseurs zijn in de minderheid. Circa 80% is man en 20% vrouw en de gemiddelde leeftijd ligt rond de 40.

Info

Vragen? Bel voor meer informatie met 020 6390008 Alex van Groningen BV, Burgemeester Haspelslaan 63, 1181 NB, Amstelveen.

Word lid van de M&A Community
Deelname aan de M&A Cafés is gratis voor de leden van de M&A Community. Je wordt lid op persoonlijke titel, investeert 595,- euro ex. BTW per jaar, je bent welkom tijdens de M&A Cafés, de M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, via de M&A Database, in M&A Magazine en op MenA.nl. Word lid van de M&A Community 

Meld je je aan voor het M&A Café, maar ben je nog geen lid?
Dan maken wij je meteen lid van de M&A Community. Je ontvangt dan ook een factuur voor de lidmaatschap van de M&A Community. Helaas is het niet mogelijk voor niet-leden de M&A Cafés te bezoeken. 

Deelnemers
Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Er worden circa 300 insiders verwacht uit de M&A Industrie.


Sponsoring
Wil je partner worden van de M&A Community en de M&A Cafés? Mail dan 
Alex van Groningen of klik direct op informatie over partnership van de M&A Community . 

M&A kennisontwikkeling 
Wij organiseren regelmatig in-company trainingen over M&A. Bel voor meer informatie of een offerte met 
Ivo ten Hoorn op 020 6390008 of ga direct naar alexvangroningen.nl/mena

Event informatie

Organisatie: Alex van Groningen

Datum: 10 september 2014

Inschrijven voor: 09 september 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals