Ladies Inhouse Day Accenture Digital Consulting

Organisatie
Datum
08 mei 2014
Inschrijven voor
01 mei 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ladies Inhouse Day Accenture Digital Consulting

8 mei 2014 12:00 – 17:30 uur, Amsterdam

Bij Accenture vinden we dat diversiteit essentieel is voor ons vermogen om ‘high performance’ te leveren aan onze klanten. Het stelt ons in staat om uiteenlopende talenten aan te trekken, die verschillende stijlen, perspectieven en ervaringen bieden. Onze Ladies Inhouse Day Digital Consulting is specifiek bedoeld voor vrouwelijke masterstudenten en recent afgestudeerden die getalenteerd, analytisch en geïnteresseerd zijn in een uitdagende functie als Junior Consultant binnen onze Digital groep. De groep omvat Digital, Data en Analytics competenties.

Deze inhousedag biedt jou als vrouwelijk talent een geweldige kans om vrijblijvend kennis te maken met Accenture recruiters, maar vooral om een aantal van onze succesvolle vrouwelijke consultants en ons leadership te ontmoeten. Aan de hand van een concrete case zal je ervaren wat het werk als consultant inhoudt. We sluiten de inhousedag af met een borrel op ons dakterras met een prachtig uitzicht over Amsterdam!

Wil jij je carrière een snelle start geven? En lijkt het jou een interessante uitdaging om te werken aan innovatieve en geavanceerde oplossingen met het gebruik van Business Intelligence, Data Management en Analytics? Meld je dan aan voor onze Ladies Inhouse Day. We kijken ernaar uit je te ontmoeten. 

Aanmelden?

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 1 mei 2014 naar jobs.nl@accenture.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Niek den Hartog (Recruiter) via 020-4938383 of jobs.nl@accenture.com

Event informatie

Organisatie: Accenture

Datum: 08 mei 2014

Inschrijven voor: 01 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten