FSR Female Business Tour

Organisatie
ING
Datum
23 januari 2014
Inschrijven voor
14 januari 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

FSR Female Business Tour  

Op 23 en 24 januari 2014 organiseert de FSR in samenwerking met drie partners de Female Business Tour. De bedrijven zullen tijdens dit evenement worden bezocht, en op deze manier de studenten kennis laten maken met hun sfeer.

Op de eerste zal één bedrijf worden bezocht, waar gewerkt zal worden aan een case. De dag zal worden afgesloten met een diner, waarbij alle drie de bedrijven aanwezig zullen zijn. Tijdens het diner is het mogelijk om informeel kennis te maken met de bedrijven, en al je vragen te stellen.

Na afloop van het diner zal er worden overnacht in een hotel in Amsterdam, zodat iedereen weer uitgerust aan de volgende dag kan beginnen. Op dag twee zullen de overige twee bedrijven worden bezocht, waar ook aan een case zal worden gewerkt.

Informatie

Deadline: 13 januari 2014
Plaats : Amsterdam
Locatie : Inhouse

De Female Business Tour zal bestaan uit drie bedrijfsbezoeken: PWC, APG en ING. Tijdens de bedrijfsbezoeken zal elke organisatie zich aan de dames presenteren en introduceren op hun eigen manier. Op de eerste dag zal een van de drie bedrijven worden bezocht. Tijdens deze inhousedag zullen de studenten samen een business case behandelen. Tijdens dit formele moment kun jij laten zien wat je talenten zijn. Ook is er bij elk bedrijf een informeel moment,  waarbij jij het bedrijf en zijn werknemers goed kan leren kennen in de vorm van een lunch of borrel.

Op donderdagavond zal een diner plaatsvinden waarbij alle bedrijven aanwezig zullen zijn. Tijdens dit diner krijg je uitgebreid de kans om al je vragen te stellen en jouw carrière mogelijkheden te ontdekken. Na het diner zullen we overnachten in een hotel om de volgende dag weer goed uitgerust te kunnen starten. Op deze tweede dag zullen ook twee bedrijven zich presenteren en krijg jij opnieuw de kans om je van je beste kant te laten zien.  Het programma van de twee dagen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Wil jij te weten komen wat deze bedrijven jou te bieden hebben? Twijfel dan niet en meld je aan voor de Female Business Tour 2014!

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 23 januari 2014

Inschrijven voor: 14 januari 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten