Inhousedag 14 februari

Organisatie
Datum
14 februari 2014
Inschrijven voor
07 februari 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inhousedag 14 februari

Tijdens de Inhousedag laten we je de sfeer proeven van Delta Lloyd en vertellen we alles over onze drie traineeships; het Mangement, Finance en Insurance Risk traineeship. Alle vragen die jij hebt kun je stellen aan de huidige trainees en andere collega’s. Aan het eind van de dag heb je Delta Lloyd leren kennen als bedrijf en werkgever en weet je wat het betekent om als Trainee bij ons aan de slag te gaan.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar studenten met ambitie en potentie; om directeur te worden, financieel specialist of juist een analytisch rekenwonder. Wij zijn op zoek naar studenten die houden van een uitdaging! Tijdens onze traineeships vragen wij veel van je, maar je krijgt er nog meer voor terug. Dat moet je willen en aankunnen. Daar kies je voor.

Dus ben jij een WO-student aan het eind van je Bachelor of al begonnen met je Master en heb jij interesse in de financiële dienstverlening? Dan zien we je graag tijdens onze Inhousedag op 14 februari of 4 april. Upload nu jouw CV en motivatie en hoor uiterlijk 3 februari, danwel 31 maart, of je wordt uitgenodigd voor de inhousedag.

Inhousedag 14 februari
Aanmelden tot: 7 februari
Uitnodigingen worden verstuurd op: 10 februari

Event informatie

Organisatie: Delta Lloyd Bank

Datum: 14 februari 2014

Inschrijven voor: 07 februari 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten