Business Course

Organisatie
Datum
07 mei 2014
Inschrijven voor
06 mei 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Business Course

Hoe weet je of een traineeship bij je past? Of wij bij jou passen, en omgekeerd? Onze Business Course is dé kans om dat uit te vinden. Samen met 24 andere jonge talenten krijg je de kans om gedurende twee dagen Delta Lloyd Groep te leren kennen. Je doet mee aan inspirerende workshops en je werkt aan een realistische case. Na twee dagen weet je alles wat je moet weten om de juiste keuze te maken.

Wat ga je doen

De Business Course geeft je twee dagen toegang tot het hart van ons bedrijf. Je maakt kennis met heel veel mensen, ook met managers, directeuren en zelfs enkele leden van de raad van bestuur. Daarnaast ontmoet je onze huidige trainees. Zij vertellen je alles over hoe het is om te werken bij een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Verder kraak je met je team een pittige case. Op jouw rol binnen de groep krijg je persoonlijke feedback, die je zeker aan het denken zal zetten. Naast het inhoudelijke programma is er ook genoeg tijd voor ontspanning in hartje Amsterdam.

Lees hier waarom onze trainees er voor gekozen hebben de Business Course te doen, toen zij solliciteerden voor het traineeship.

De Business Course is de ideale opstap naar een sollicitatie voor het Management of Finance Traineeship. De Business Course zal weer plaatsvinden in het voorjaar van 2014, op 7 & 8 mei. De vacature voor de Business Course zal rond februari weer open gaan. De exacte datum volgt nog, net als de data voor de sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen? Mail ze naar businesscourse@deltalloyd.nl.

Event informatie

Organisatie: Delta Lloyd Bank

Datum: 07 mei 2014

Inschrijven voor: 06 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten