Bladeren

Adviseur Particulieren

De Adviseur Particulieren voorziet consumenten van financieel advies. Het advies van een Adviseur Particulieren kan de breedte ingaan en de totale financiële situatie van de klant meenemen. De Adviseur Particulieren helpt klanten bij het verkrijgen van inzicht in hun financiële situatie nu en in de toekomst. Deze financiële planning betreft vaak onderwerpen als hypotheken, inkomen & vermogen, beleggen en maatwerkkredieten. Indien nodig kan de Adviseur Particulieren een beroep doen op de expertise van productspecialisten.

Het komt echter ook voor dat de Adviseur Particulieren gevraagd wordt om advies te geven op een deelgebied, bijvoorbeeld bij het kopen van een huis. Voor een gedegen financieel advies zal de Adviseur Particulieren altijd de volledig financiële situatie van de klant analyseren.

Profiel Adviseur Particulieren

Een goede Adviseur Particulieren zet het belang van de klant centraal, is gemotiveerd om de totale financiële situatie van een klant in kaart te brengen en voelt zich verantwoordelijk voor zowel het invullen van de klantwens als het beperken van de risico’s die een klant loopt.

  • HBO werk- en denkniveau
  • Opleiding tot Financieel Planner en in het bezit van de verplichte Wft-certificaten
  • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Goede relatiebouwer

De functie Adviseur Particulieren vind voornamelijk binnen de Retail Bank terug, maar natuurlijk ook bij de verscheidende onafhankelijke advieskantoren op dit gebied.

Klik hier voor vacatures Adviseur Particulieren