Ons aanbod

Oplossingen voor elk type belegger


Zelf beleggen
Met toegang tot een compleet aanbod producten op de 125 belangrijkste beurzen ter wereld heeft u alle vrijheid om te beleggen in waar u in gelooft. Met een gebruiksvriendelijk platform, slimme tools en kennis van experts heeft u alles in handen om goed gefundeerde beslissingen te nemen, kansen te vinden, orders te plaatsen en uw portefeuille te beheren.

Laten beleggen
Voor wie beleggen liever aan experts overlaat, biedt Saxo al vanaf € 5.000 vermogensbeheer op maat. Hoe Saxo voor u belegt, leggen we vast in een beleggingsplan dat aansluit bij uw situatie. Bepaal uw doel, risico, inleg en looptijd en wij bouwen een gespreide portefeuille voor u. Instappen kan eenvoudig online en u kunt altijd bij uw geld. 

Periodiek beleggen
Eenvoudig en automatisch een beleggingsportefeuille opbouwen volgens het boekje. Met periodiek beleggen legt u op een vast moment een bedrag in. Door spreiding in de tijd, is uw portefeuille minder gevoelig voor beursschommelingen. Ideaal voor beleggers met een langere beleggingshorizon. 

Kinderrekening
Als ouder wilt u het beste voor uw kind. En dat kost geld. Een scooter, studie, rijbewijs, voor u het weet is het zover. Begin daarom op tijd met beleggen voor de toekomst van uw kind, zodat u een mooi bedrag kunt opbouwen.

Zakelijke rekening
Wilt u als ondernemer of zzp’ er uw zakelijke vermogen beleggen? Een zakelijke beleggingsrekening kan een interessante optie zijn.